Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Możesz wszystko, a żadnego porycia nie zaobserwowałem. Chyba, że grubo przegniesz wtedy "porycie" może kilka dni trwać :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2879 / 100 / 0
ja też nie zaobserwowałem. Po kwaśnym wieczorze/nocy - wstałem po zaledwie 4-5 h snu jak nowo narodzony, z czystym umysłem, w pełni sprawny (nieraz w tygodniu wstaje dużo bardziej zamulony, mimo, że nic nie wrzucałem dzień wcześniej)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bezelxD »
Witam wszystkich. Też chciałbym zjeść kwas pierwszy raz ale nie bardzo wiem czego się spodziewać. Czytałem dużo na forum, i ogólnie jest to swego rodzaju podróż. Ale jak ta podróż wygląda ? Czy z zewnątrz widać, że ktoś jest "w trakcie"? Coś w stylu źrennice etc ? A, no i ostatnie. Jakie są ceny kartonów ? Wiem, wiem, to zależy od dila ale mniej więcej wokół jakich sum to wynosi ?
Uwaga! Użytkownik bezelxD nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie spodziewaj się niczego, bardzo dobra rada. Z zewnątrz widać, musisz mieć totalnie bezprzypałowe, bezpieczne miejsce. Z dalek widać, że źrenice jak talerze. Ceny kartonów są różne, 25-35 zeta na ogół.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Posłuchaj kurwika, bo mądrze gada. Posłuchałem i dobrze na tym wyszedłem. Tylko bezprzypałowe miejsce nie jest do końca konieczne - nawet fajnie potripować przy rodzicach.
Od siebie dodam, że nie możesz sobie pozwolić na brak zegarka, przynajmniej jeśli masz zamiar być samemu przez jakiś czas.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan wojtas »
Elwis pisze:
Od siebie dodam, że nie możesz sobie pozwolić na brak zegarka, przynajmniej jeśli masz zamiar być samemu przez jakiś czas.
Co? nie rozumiem.
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Przynajmniej ja tak miałem, że miałem wielką ochotę mieć czas pod kontrolą. Jak jestem w grupie gadamy, odwala nam to się zapomina, ale jak się jestem sam to mnie takie rzeczy nachodzą. Może to tylko mój schiz, ale zdarzyć się może ;p
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Zjedzenie pierwszy raz CAŁEGO kwasa w domu, gdzie rodzice są w zasięgu ręki jest raczej nierozważne ;] A czy tak, czy śmak - dobrze mieć zegarek jakiś :D Bo to różnie z czasem bywa, zwłaszcza gdy zaczyna płynąć fraktalnie :diabolic:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Po co? Żeby nie przegapić dobranocki?

Fakt. Różnie z czasem bywa. Tyle.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Delic »
Pill'u w rzeczy samej czas jest fraktalem a świadomości jego częściami składowymi;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.