ODPOWIEDZ
  • 1180 / 400 / 0
23 października 2019Hexe pisze:
Ale najlżejszy ubok Desmoxanu to chyba śmierć z tego, co pamiętam. %-D No i najlepiej, jakbyś był w pełni zdrowy i palił chyba od max. 5 lat, by się wpasować w ulotkę Desmoxanu i nie umrzeć. xD

Ja zainwestowałam w L&M Forward CIENKIE. Nie mieli grubych, a ja ze zdumieniem odkryłam, że wcale mi to nie przeszkadza.
cienkie to się nie nadają dla takiego hardcora jak ja
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 3 / 0
L&M forwardy cienkie coś w sobie mają rzeczywiście, po przejściu na nie grube mi nie smakują i czuję że w końcu rzucę na dobre heh
  • 384 / 39 / 0
Aktualnie Rotmansy kliki.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 2 / 0
Lucky Strike Red
  • 9 / / 0
Camel,Lm najczesciej :)
  • 3901 / 563 / 0
Pale glownie Winstony Niebieskie bo w Biedronce jest lipa z fajkami. Wole LD najlepiej zielone albo klikacze.
Najbardziej lubiłem Winstony Jagodowe.

PSy, Zebry, Rothmansy są fatalne, a

Cienkie chyba tylko durne baby kupują, co myślą,ze "ladniej" wyglądać %-D Cena identyczna,a palenia mniej, no bes sęsu
Niedlugo zostana same zwykle zadnych klikaczy. Wkurwiające to, walczą z kopceniem i tępią palaczy, ale kurwa kaska z akcyzy bardzo chętnie.
  • 0 / / 0
Ostatnio chesterfildy klikane, zamiennie z lm forward, only grube :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik xenterre nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 43 / 0
Ej, mozna juz stacjonarnie gdzieś kupić te rothmansy klikane?
  • 2242 / 374 / 0
Wyczaiłem, że Szczęśliwe Strzały są jagodowe, spoczko.
A koleżanka mnie poczęstowała, Camelami jagodowymi, jeszcze lepsze.

Hm, może to można jakoś sprowadzić do PL.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1180 / 400 / 0
jeszcze trochę i będę sadził tytoń- widziałem już te ogromne liście na suszarni u znajomego..., MOŻE BEZ ŻADNEJ CHEMII tytoń nie taki straszny
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.