Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1683 / 126 / 0
Kurwa mac 5 aptek oblecialem i nie bylo syropu, no ale za to tabletki byly
  • 423 / 12 / 0
U mnie sie jeszcze nie zdarzyło zeby syrop był tanszy od tabletek.Syrop mozna wypić ale nie wiecej niz dwa, a jeden to czasami duzo, a co do tabletek nie mam takiej granicy, byly okresy dlugich ciagow, gdzie po 80 porannych prawie bełtałem, a były takie ze bralem 200 dziennie bez problemu.Aktualnie jestem po 70 tabsach ktore wzialem po 10 jakos i juz dawno sie tak pięknie nie zgrzałem, bo tolerka spadła, coś pięknego :D Pozdrawiam wszystkich nagrzanych :*
  • 1683 / 126 / 0
Rozmawialem z aptekarzem o tych syropach, mozliwe ze juz ich nie produkują, braki w hurtowniach
  • 138 / 1 / 0
Z miesiąc temu kupywałem je normalnie
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
A się dziś nakurwiłem, a o 5 wstaję do pracy :P. Miałem dziś grzać 300 po 10h roboty fizycznej, ale spotkałem byłą z zajebistą kumpelą i śmiegneliśmy na browar i potem spotkałem kumpli i się skończyło, źe się najebałem :-D. Tussi i koda zostajo na jutro, tussi do arbeit, tjoko after.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 0 / / 0
Też dzisiaj miałem grzać 300 ale na dworze padał deszcz, nie chciało mi się wychodzić i postanowiłem że to idealna okazja żeby pierwszy raz spróbować gałki muszkatołowej bo w sumie piątek i czekam aż się wkręci :D
  • 1683 / 126 / 0
Ja dzis mialem syropu szukac, tak szukalem ze nie znalazlem a jedynie 3 paki kupilem i wjebalem
  • 138 / 1 / 0
Bogato
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
szkoda ze faza nie byla taka bogata i lekko posmyralo
  • 138 / 1 / 0
Terapia deixemem poprzedzona trzeźwością powinna Ci pomóc, dlaczego tak nie robisz?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.