ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
17 czerwca 2017Drevolt pisze:
Dlatego samobójstwo chcialbym popelnic poprzez strzal z broni palnej w skron, jak mysle sobie ze moglbym zostac warzywem i przez kilkadziesiat lat byc zdolnym jedynie do poruszania galkami ocznymi to mi sie niedobrze robi
Kraje w ktorych nie przysluguje choremu eutanazja sa niehumanitarne, tylko powie nam ktos czemu tak jest?
Pablo Escobar uczył swojego syna, że w razie czego, samobója najlepiej popełnić strzelając sobie w prawo ucho :D No tylko skąd niby spluwę weźmiesz? Cholernie ciężko dostać w Polsce pozwolenie. Łatwiej na sportową, tylko nie wiem czy to ona się do tego nadaje. Myślałem też, żeby iść na strzelnicę, bo obok instruktora możesz sobie postrzelać i wtedy szybko można by sobie było palnąć w łeb :p Ogólnie najlepszym sposobem na samobója jest butla z helem i worek na głowę. W ogóle nie wiesz kiedy tracisz przytomność i w ogóle się nie dusisz. Oddychasz normalnie samym helem i po paru oddechach z braku tlenu odpływasz. Innym sposobem dobrym wydaje mi się jest zatrucie tlenkiem węgla - bierzesz tabletki nasenne i rozpalasz w małym pomieszczeniu np. grilla. Innym powieszenie metodą długiego sznura.

Żyjemy w kraju absurdu. Możesz sobie wejść do sklepu, kupić sobie dowolną ilość ultrgroźnego narkotyku jakim jest alkohol, który odpowiada za niezliczoną ilość nieszczęść, a za o wiele mniej niebezpieczną trawkę polują na Ciebie jakbyś był terrorystą który chce podłożyć bombę. Tak samo każdy zdrowy człowiek może sobie w każdej chwili się rzucić pod pociąg, ale jak śmiertelnie chory chce umrzeć szybko i bezboleśnie, zamiast żyć tylko po to żeby zdychać w męczarniach o jest potężny ból dupy, koniec świata i promocja cywilizacji śmierci
  • 1864 / 699 / 0
Na czarno-prochową nie potrzeba zezwolenia i nie ma problemu z jej zakupem, a nią spokojnie sobie łeb odstrzelisz, dla chcącego nic trudnego...
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2372 / 315 / 0
17 czerwca 2017groobass pisze:
Ogólnie najlepszym sposobem na samobója jest butla z helem...
albo 2g dobrego helu i złoty strzał ;-)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 229 / 37 / 0
albo z 5g u47, raczej nie ma opcji żeby przeżyć takie 5g podane w jednej pompce...
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
5g U to chyba w pompce 10ml minimum trzeba by zapodać. Myślę, że tłoka bym do końca nie dociągnął ;-)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1345 / 147 / 8
5g u47 da rade w 2 ml? nie dociśnie do końca bo 1ml już zabija :-)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 992 / 17 / 0
Chyba U lepiej podać w piciu. Pompki można niedocisnąć!

Ja raz zapodałem pół gięta U donosowo i odpłynąłem.

W każdym razie u mnie lepiej, dowalili mi abilify w zastrzykach i obsesyjne myśli S jak ręką odjął, głos każący się zabić ucichł. Wraca tylko jak się wkurwie. Dziwna reakcja na zdenerwowanie, ale jak ktoś mnie wkurwi to mam ochotę coś odwalić. Rany 15 raz w psychiatryku! Dobrze że kurier na luzie dostarcza elektronikę i prochy XD

Do tego odstawili mi duloksetyne 120mg cold turkey, o dziwo brainzapsy były lekkie. Jadę na abilify i mirtazapinie.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 692 / 70 / 0
20 czerwca 2017Grentoo pisze:
...
Słyszałem od koleżki że Abilify to bardzo ciekawy lek, many bierze go żeby się 'nafazować', ponoć uświadcza po nim lekko kwaśnego stanu? Niby patrząc w wikipedie lek ten jest antagonistą 5-ht2a, ale czy to wystarcza?
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 229 / 37 / 0
A orientujecie się może w jakiej najmniejszej ilości wody rozpuści się 500mg fu-fenta? 500mg to zawsze mniej niż 5g jakby to musiało być w przypadku u47
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
'mamy receptę na ból, gdy powraca,
gabinet doktora Skacza'

Musi się Pan ZABIĆ.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.