Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 270 / 13 / 0
A mógłby ktoś wyjaśnić dlaczego ogólnie tak sie mieli gębą po dropsach?
  • 3455 / 1124 / 0
Amfetaminowa stymulacja, wyrzut, któregoś z neuroprzekaźników, wątpię, żeby ktoś tutaj powiedział Ci jakiego, zapytaj na bardziej wyspecjalizowanym forum.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 173 / 13 / 0
25 grudnia 2016PsychoPata420 pisze:
Siemka.

Po jakiś 2 godzinach zaczełem mieć jakieś wizje jak bym przemieszczał sie po jakiś dziwnych miejscach typu lasy jakies tunele dziwne głosy i wogole oO . ogolnie zdziwiłem się ponieważ jadlem dropsy 3 dzien z rzędu i nie mialem takiej bani jak dzisiaj :D jaka substancja mogła spowodować taki trip bo po prostu nie mogłem uwierżyc w to co sie dzieje
Wielu ludzi na wielu forach pisze, że tripowało bo dropsach, więc to chyba normalne. Samemu mi się zdarzyło jak zjadłem trochę więcej.

Kiedyś też po mixie z alko i mj miałem mocne wizualne loty, totalny nieogar, więc łączę się z Tobą ;d ale to chyba nic złego, nie? :D
  • 7 / / 0
19 stycznia 2017thcon22 pisze:
A mógłby ktoś wyjaśnić dlaczego ogólnie tak sie mieli gębą po dropsach?
Uwalnia neuroprzekaźniki z zakończeń nerwowych i blokuje ich wychwyt zwrotny. Enancjomer R(−) silniej uwalnia noradrenalinę, enancjomer S(+) uwalnia głównie dopaminę, oba enancjomery najsłabiej uwalniają serotoninę. Wskutek tego zwiększa się aktywność układu nerwowego i w efekcie dochodzi do pobudzenia całego organizmu co powoduje między innymi drżenie mięśni tzw mielenie gębą.
  • 270 / 13 / 0
Ok dzięki. Jeszcze jedno co mnie zastanawia - czy jak przegniemy z MDMA (pigułami czy kryształkami) i wystrzał jest za mocny da rade czymś to zredukować? Jeśli czujemy, że poszło o tą jedną pixe za dużo :D
Benzo?
  • 21 / / 0
Jest sens zabawy z MDMA kiedy leze na antybiotyku acc i sudafecie (ostre zapalenie zatok) juz jest w miare ok leki koncze za 2dni. Chce poprostu zjesc cukierka wlaczyc dobra muze i rozplywac sie w dzwiekch. Niema żadnych przeciwwskazań?
  • 230 / 12 / 0
Jak to jest w końcu ze szkodliwością dorzutek? Swojego czasu byłem w Holandii, tam nie jednokrotnie jadłem bardzo dobrej jakości dropsiwa oraz całkiem dobry kryształ. Problem jednak jest taki, że gdy dorwę takie coś to przeważnie sprawa wygląda tak:
Dropsiwo przypuścmy 200mg MDMA, rzucam pół, godzinkę-półtore później następne pół i kilka godzin później znów pół (nieraz szła jeszcze 4ta dorzutka). Na następny dzień ogromne zejście (przeważnie mieszam to ze sporą ilością alko i baki).
Ciężko mi się opanować i przez to piękne uczucie, gdy już działam w temacie, lubię wykorzystać ten potencjał jak najbardziej...

Z tego co wiem, trzecia i następne dorzutki są dużo bardziej neurotoksyczne i szkodliwe, prawda?

Jeśli tak, to jakim cudem jeszcze nie popaliło mi styków? %-D
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 498 / 17 / 0
Hej, ponawiam pytanie kolegi wyżej - jak przegniemy z MDMA czy innym gównem co może siedzieć w pigule ile alprozamu przyjąć (0 tolerancji)

I czy po MDMA mozna wymiotować?

Oraz zapytam ktoś miał okazję jeść to?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 216 / 3 / 0
Po przegięciu (świeże powietrze i pic dużo wody to wiadomo) śmiało od 0,5 do nawet 1 mg alpry, zależnie od wagi człowieka i dawki przyjętej MDMA. Ale upewnijcie się najpierw, ze to tylko lekkie przedawkowanie, a nie jakiś zespół serotoninowy na przykład. Można podać 0,5 mg i jeśli po 30 min osobnik nadal czuje się słabo to kolejne 0,5 mg.
I przede wszystkim know your dose know your source :-)
  • 498 / 17 / 0
Jak to jest z tą Molly? Brałem pierwszy raz, wszystko przetestowane testami - super reakcje.

Zarzuciłem połówkę, po 30-40min wjechał błogostan (trzymał z 3-4h), rekalsik, dotyk mega, całowanie super... ALE SPĘDZIŁEM WRAZ Z 'X' CAŁĄ IMPREZĘ SIEDZĄC I OGLĄDAJĄC WIXE zamiast tańczyć :(
Nawet poszliśmy zarzucić po linii czegoś ala 3cmc - włączyło tylko gadkę bardziej, nie dało chęci wyjścia na parkiet.

Jakies rady?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.