Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 17 / / 0
dzonty pisze:
insectica pisze:
No więc tak- testowane fioletowe rolexy w sobote. Fajne towarzystwo, las, dobry humor. Przed nimi kieliszek wina, po polknieciu kolejny kieliszek. Czekalem cierpliwie i... NIC :#: Kiedy minelo juz 1,5 godziny i nadal nic sie nie dzialo, to po prostu wypilem wiecej i zajalem sie mj. Jestem bardzo zawiedzony :-/
które te testowales?? http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016040 ... 915bef.jpg ?? Ile pill wazy na wadze 0,5g? ja mialem te co 0,5g ważą kosiory jakich mało japierdole... Myszki miki zolte sie chowaja. Ale rolexy tez drozsze
Z wygladu- tak, ale niestety nie mam wagi, wiec nie ocenie czy to na pewno te same.
  • 1 / / 0
Nazwa: Chupa Chups
Kolor: Niebieski
Gdzie kupione: Wawa
Kiedy kupione: 04.04
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Wzięta jedna, po 20 min mocny wjazd, totalna euforia, empatia :hug: oraz duża potrzeba tworzenia :yay:
Ocena działania: 8/10
  • 149 / 1 / 0
dzonty pisze:
lojbol1 pisze:
Dziwne efekty jak na te rolexy. U mnie działały jak mma a potem od wchodziło 2cb i silny wizual, po pół już było nieżle a po jednym ludzie mieli mocne majaki. Możliwe że inny sort.
no mnie tez jedna tak rozjebala ze japierdole (dwoch nawet sobie nie wyobrazam)... Dlatego jak ktos czyta opinie wczesniejszych i tam pisza ze nie dziala. UWazajcie bo sa mega mocne i latwo mozna sobie krzywde zrobic. Pozdro
Mocne sa ale dzialanie maja chujowe. Żadne to MDMA. Jako pigułki ecstasy sa beznadziejne. Mnie spotkala po nich strasza dezorientacja i bol czaszki. Trwalo to przez 1,5 h . Pozniej przypomnialy mi sie troche czasy kartonikow z lsd (moze przesadzilem) troche wpadajaca w grzybki ale bez tego grzybkowego humoru. Kwassss :rolleyes:
Nie jadlem 2cb wiec nie moge napisac nic na ten temat...
Ciekawy jestem jak wypadna w miksie z 4cmc albo feta. Moze wtedy cos przyjemnego sie wydarzy %-D
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: stifson »
ChrisMoltisanti pisze:
Kwadratowe, niebieskie/szarawe z logiem Rockstar, R z gwiazdką - wielkopolska. Miał ktoś z tym jakiś kontakt? Warto?
Podbijam pytanko warto ?? Ktos cos ??
  • 1 / / 0
A lambo? Trójkąt z ładnie wybitym bykiem kolor żarówiasty pomaranczowo-rozowy? Jadł ktoś jeszcze? Mowilli ze mocne wiec mysle zjem najpierw 1/2, za 30 min poszlo drugie pół. Za kolejne 30 min narosla taka bomba ze to jakies nieporozumiennie spojrzec sie w telefon graniczylo z cudem oczy latały jak chciały, ręce chodzily cale mokre, na lezaco zle na stojaco tez zle nie wiadomo co ze soba zrobic.
  • 299 / 6 / 0
W tym tygodniu jadlem najlepsze piguly jakie jadlem w zyciu najpierw byly biale wielbłądy, a tydzien pozniej czyli dzisiajszej nocy byly zolte mercedesy amg wersja :D (Wszystkie zakupione w Szkocji .Pierwszy raz jadlem dragi z kochana mi osoba i powiem ze zajebiscie bylo :) Ogolnie pol zycia dragi z ziomkami zarzucalem i raczej byla to cpunska jazda. Teraz pierwszy raz jak sprobowalem raz na jakis czas z dziewczyna, to nie powiem zajebista faza mozna sie do siebie zblizyc. Chcialbym jeszcze sprobowac jakies 2c.....lub trybtaminke lub grzyby zjesc z dziewczyna ale nie wiem czy nie bedzie to dla niej za mocne :D ale jestem dobrej mysli . Pozdro :) Jeestem ciekawy czy ktos ma takie zdanie na ten temat jak ja...ze zjedzenie takiego MDMA raz lub dwa z druga polowka tylko w formie experymentu moze miec pozytywny wplyw na zwiazek? Oczywiscie tak jak mowie nie w formie cpania co tygodniowego na imprezie. Tylko raz czy 2 razy w zyciu zarzucic we dwojke .
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 299 / 11 / 0
Na pewno zacieśni to więzy czy coś w tym stylu, nwm jak to nazwać %-D

W końcu to bardzo silny empatyk.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 486 / 26 / 0
Molly brana z drugą połówką niesie za sobą niemałe korzyści, po pierwsze tworzy się specyficzna więź, zbliża to do siebie ludzi, a po drugie, można naprawić wiele rzeczy w relacji, czy wyjaśnić niewyjaśnione :D
ciris@tutanota.com
  • 1053 / 75 / 0
lojbol1 pisze:
Te sztabki złota to w stolicy z 5-apb? Bo ja dostałem złoto jako mdma, wszyscy zachwyceni, weterani po jednej,dwóch już są dobrzy. W detalu w moim kręgu po 2,5zł.
Ani kolor testu marquisa, ani działanienie nie wskazują na MDMA. Działanie zdecydowanie bardziej wystrzelone i pojebane, że tak je określę.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 769 / 18 / 0
zioloziolo pisze:
lojbol1 pisze:
Te sztabki złota to w stolicy z 5-apb? Bo ja dostałem złoto jako mdma, wszyscy zachwyceni, weterani po jednej,dwóch już są dobrzy. W detalu w moim kręgu po 2,5zł.
Ani kolor testu marquisa, ani działanienie nie wskazują na MDMA. Działanie zdecydowanie bardziej wystrzelone i pojebane, że tak je określę.
Z ciekawości- mówicie o takich ze "199.9" na jednej i "GOLD" na drugiej stronie?
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.