Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Co nie biorą? Jak nie biorą? Co oni są kurwa pojebani?
No bywa, ale ja znalazłem obejście systemu i wbijam do kogoś na impre, biore DXM, a nie piję i się bawię najlepiej ze wszystkich. Przynajmniej tańczę najwięcej.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
04 lutego 2023Pipidor pisze: A co do tripów dexowych, powiedzcie mi czy latacie zawsze samemu, tak jak ja, w pokoju przy zgaszonym świetle, czy raczej preferujecie inny environment?
Ja z każdą kolejną podróżą czuje w pewnym sensie coraz większą 'samotność', zgaduje, że to przez te pojebane dexowe przemyślenia w głowie, ale zawsze mi przykro że nie mam z kim się nimi podzielić, bo dosłownie nikt z moich znajomych nie bierze dexa, ani ogólnie dysocjantów :s
A co do światła to momentami mam zgaszone a momentami przyciemnione światło, żarówka pozwala mi na zmianę koloru i ustawienie natężenia więc ustawiam zwykle światło i kilka % jasności i jest fajny klimacik.
W każdym razie oceniam Daro jako gdzieś pomiędzy Tussideksem, a Acodinem. Wchodzi prawie tak dobrze jak aco i nie ma smaku i jedynie 10 kapsułek. Dobre to.
04 lutego 2023Atropolamine pisze: Ja polecam bardziej lufke,ale za to z samym ziołem bez tytoniu.Łatwiej złapać sobie bucha tu czy tam i ją odgasic.I cie taka malutka chmurka szybciej i czyściej uderzy niż taki skręt z cbd i 0.2 zioła.
Pozdro.
Życzę bezprzypałowej sigmy.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.