Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3250 / 357 / 2
DXM w każdych warunkach jest spoko. Samemu, na małej domówce, czy dużej imprezie w klubie. W każdym wydaniu ma inny urok.

Co nie biorą? Jak nie biorą? Co oni są kurwa pojebani?

No bywa, ale ja znalazłem obejście systemu i wbijam do kogoś na impre, biore DXM, a nie piję i się bawię najlepiej ze wszystkich. Przynajmniej tańczę najwięcej.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 495 / 148 / 0
04 lutego 2023Pipidor pisze:
A co do tripów dexowych, powiedzcie mi czy latacie zawsze samemu, tak jak ja, w pokoju przy zgaszonym świetle, czy raczej preferujecie inny environment?
Ja z każdą kolejną podróżą czuje w pewnym sensie coraz większą 'samotność', zgaduje, że to przez te pojebane dexowe przemyślenia w głowie, ale zawsze mi przykro że nie mam z kim się nimi podzielić, bo dosłownie nikt z moich znajomych nie bierze dexa, ani ogólnie dysocjantów :s
Do tej pory wszystkie moje 3 tripy były w samotności, najwyżej po peaku zdarzało się iść do wspolokatorów poczęstować ich krakersami i spędzić z nimi trochę czasu.

A co do światła to momentami mam zgaszone a momentami przyciemnione światło, żarówka pozwala mi na zmianę koloru i ustawienie natężenia więc ustawiam zwykle światło i kilka % jasności i jest fajny klimacik.
  • 1744 / 576 / 0
A ja to nadal wolę po deksie łazić i przeżywać na III Plateau niż siedzieć w łóżku. I tak zawsze wychodzę i robię coś pojebanego. Ostatnio za to nocą jeździłem zdekszony i zjarany rowerem na miejscówkę dopalać kolejne baty. Zjadłem jednak całe to Daro, wypiłem likier i spaliłem około 2 g suszu i jeden haszyszu. Próbowałem wiele razy leżeć w lozku i oglądać CEV, ale praktycznie żadnych już nie ma, a jedynie wyjście do dużej ilosci bodźców na zewnątrz powoduje wkrętki i jakiekolwiek pozytywne doznania. Nie wyobrażam sobie deksić w łóżku jak większość z Was moi mili. Chociaż no ja nigdy nie umiałem czilować po żadnych używkach, nawet po opio to muszę sprzątać albo coś załatwiać.

W każdym razie oceniam Daro jako gdzieś pomiędzy Tussideksem, a Acodinem. Wchodzi prawie tak dobrze jak aco i nie ma smaku i jedynie 10 kapsułek. Dobre to.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 148 / 0
04 lutego 2023Atropolamine pisze:
Ja polecam bardziej lufke,ale za to z samym ziołem bez tytoniu.Łatwiej złapać sobie bucha tu czy tam i ją odgasic.I cie taka malutka chmurka szybciej i czyściej uderzy niż taki skręt z cbd i 0.2 zioła.
Z tytoniem to nie mieszam, jedynie jak ktoś inny by częstował i by zmieszał z tytoniem to wtedy ok, ale poza tymi przypadkami to nie zapaliłem tytoniu i nie zamierzam. Jeśli mam ochotę na nikotynę to wolę tabakę albo snusy, niestety aktualnie szwedzkie snusy się skończyły i czekam aż znów będą dostępne.
  • 3 / / 0
Witam zamawial ktos dexa w prochu z Chin albo z Polski bo idzie znaleźć na necie
  • 495 / 148 / 0
Ja nie, ale jak zamówisz sobie przez apteline to Ci w miarę tanio wychodzi. Tussi po 9.99 a aco po 12.49, więc wychodzi Ci między 33,30 a 41,63zł za gieta DXM. Do tego był poruszany temat zamawiania z Chin już kiedyś i podobno wiąże się to z ryzykiem kontroli celnej i możliwego przypału, więc według mnie nie warto.
  • 78 / 11 / 0
Siema, male pytanie do Was odnosnie podzialu. Jutro i po mam zamiar wziac DXM, łącznie 1200mg. Ma byc to rozdzielone na 450 i 750 na dwa dni. Moje pytanie brzmi, czy dnia pierwszego warto rozdzielic dawke na 3, co 3-4h, aby kolejnego zarzucic 150+600 po 2h. Zastanawiam sie czy moge przez to zlapac sigmę. Poza tym, zawsze dorzucam, ale nigdy w większych odstepach niz 70-120 min. Licze na porównanie tego do Waszych rutyn zażywania.
Pozdro.
  • 3250 / 357 / 2
Ja się tak nigdy nie pierdole, bo mi sie nie chce. Jednakowoż jeśli chcesz złapać sigmę, a nie bierzesz do tego żadnych ihibitorów 2d6/3a4 lub agonistów sigma to lepiej dorzucać..

Życzę bezprzypałowej sigmy.

Pozdrawiam %-D
  • 1455 / 596 / 0
@Gordss5 teoretycznie jest mozliwe ale w praktyce jako pojedyncza osoba fizyczna a nie podmiot typu firma to ciezko . Kiedys probowalem zamowic z Alibaby , dostalem wyjebke . Mozesz probowac i liczyc na szczescie ale imho lepiej juz zamowic ketamine z darknetu .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3250 / 357 / 2
Lepiej legalne rc z nl zamówić i tyle. ketamina nie jest na tyle wybitna, a DXM jest ogólnie dostępny więc po co?

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.