Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Carlosgago pisze:Czytam sobie ten wątek i takie mam pytanie. Co jest lepsze na dyskoteke? MDMA czy MDA? Ludzie piszą że MDA lepsze ale droższe natomiast jak kiedyś sie jadlo groszki to były tanie natomiast teraz groszki z MDMA sa droższe. Może mi ktoś to wytlumaczyc?
MDA niby ~2x droższe od MDMA, ale co z tego, jak po 100 mg MDA się bawisz 6-8h świetnie, a po 150 MDMA masz fazę na 2-3h i nie aż takiej jakości
- KURWA gdzie moje piwo?
szukam szukam i mam a potem znów co ja tu robie ? XD
EDIT: dorzuciłem teraz pół pixa czekam na efekty
Edit2 : nic nie widze
tur3k pisze:Ponawiam swoje pytanie - czy ktoś po MDMA (w moim przypadku 170mg i dorzucone po godzinie 85mg) doświadczył kilkunastosekundowego rwania się filmu przy jednoczesnym pełnym ogarze ? Tak jakby pamięć robocza mi się wyłączała na te krótkie chwile, idę, rozmawiam z kimś, sto metrów dalej myśl "jak ja się tutaj znalazłem ?", parę sekund namysłu "a, tędy szedłem". Z czego to może wynikać ?
generalnie za dużo serotoniny wyłapałeś, możliwe że miałeś mały ZS.
you need to stop using MDMA for a long time :)
Just like that, one, two, three, four...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.