Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1008 / 203 / 2
Tez to zauważyłem i bardzo spodobał mi się ten efekt. Czułem się zrelaksowany i jednocześnie zmotywowany do pracy, trochę jak taki łagodniejszy mix alpry + fety, ale niezbyt nachalny. A jeżeli chodzi o wzrok to niedługo idę na badania, więc dam znać czy coś mi się rzeczywiście na stale pogorszyło, czy to były tylko chwilowe problemy.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 519 / 0
21 maja 201904pain pisze:
21 maja 2019blokowiska666 pisze:
Wypisał komuś z was, lekarz pregabę do zestawu typu 'california rocket fuel' (Snri+Nassa) lub Ssri+Nassa? Ogólnie, jak lekarze będą patrzeć na taki mix?
Bardzo dobry mix dołączony do popularnego "CRF". SNRI + NaSSA zazwyczaj działają mocno antydepresyjnie jednocześnie nasilając lęki w dużym stopniu poprzez noradrenalinę. Myślę, że pregabalina w takim zestawie może działać w jakimś stopniu "terapeutycznie" ucząc reakcji na odbierane bodźce przy wysokim poziomie NA. Jak czujesz się dobrze ale masz lęki, to bierz i nie zastanawiaj się zbytnio tylko daj sobie trochę czasu :extasy:
Patrząc po profilach działania i czerpiąc z własnych doświadczeń, wiem, że to będzie znakomity mix tylko myślę nad podejściem magików do niego. Pierwszy raz od lat, leczę się na poważnie, nie ściemniając magiczki bo dobrze mi się z nią współpracuje i nawet wspominała o pregabie, tylko ona ostrożna jest i nie jestem pewien czy na to pójdzie, na dniach się dowiem.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 904 / 182 / 0
21 maja 2019BeautifulDisaster pisze:
@BladziuchnyStrach brawo Braciszku, lecisz już na mikrodawce. Ja niestety Twoją metodą musiałam zazyc wczoraj około 260, ale uważam, że i tak ładny skok- jeszcze 5/6 dni tmu było 1200. Dostałam namiary od terapeuty na swoją byłą cudowną psychiatrę i jak zdążę się umówić to skonsultuję. Na razie z lękiem, ale planuję znowu zerowani w wekend- wypłacz się , wyleżę i z automatu wjadę w poniedziałek na 225. Niestety do tej kurwy trzba mieć cierpliwość, bo w moim przypadku reguła cold turkey jst tylko częsciowo skuteczna.Faktycznie po trzech dniach wycia i lęku oraz myśli samobojczych udalo się wejść na niższą dawkę, ale wyzerować by się tak nie dało. Gratuluję Ci Strach jesteś naprawdę dzielny <3
Nie uważam tego za dobry pomysł - ,,padaczkowce" powinny być stopniowo odstawiane a takim sposobem robisz ten sławny ,,brain kindling" - niezbyt dobry sposób na zejście.

Nie lepiej ciąć agresywniej, np. 10mg dzień i patrzeć jak organizm reaguje? 25 dni zajmie cięcie 250mg po 10mg. Może kanały wapniowe nadrobią tempo i nie będzie tak niemiłych doznań.
  • 6 / 1 / 0
21 maja 201904pain pisze:
Wypisał komuś z was, lekarz pregabę do zestawu typu 'california rocket fuel' (Snri+Nassa) lub Ssri+Nassa? Ogólnie, jak lekarze będą patrzeć na taki mix?
Bardzo dobry mix dołączony do popularnego "CRF". SNRI + NaSSA zazwyczaj działają mocno antydepresyjnie jednocześnie nasilając lęki w dużym stopniu poprzez noradrenalinę. Myślę, że pregabalina w takim zestawie może działać w jakimś stopniu "terapeutycznie" ucząc reakcji na odbierane bodźce przy wysokim poziomie NA. Jak czujesz się dobrze ale masz lęki, to bierz i nie zastanawiaj się zbytnio tylko daj sobie trochę czasu :extasy:
Patrząc po profilach działania i czerpiąc z własnych doświadczeń, wiem, że to będzie znakomity mix tylko myślę nad podejściem magików do niego. Pierwszy raz od lat, leczę się na poważnie, nie ściemniając magiczki bo dobrze mi się z nią współpracuje i nawet wspominała o pregabie, tylko ona ostrożna jest i nie jestem pewien czy na to pójdzie, na dniach się dowiem.
Normalnie z mojego doświadczenia wszyscy piszą do wszystkiego może oprócz sytuacji w której bierzesz 10 opakowań alpry 2,0 i klonów %-D %-D %-D
Jeśli chodzi o mixy na CRF to przy SSRI ani SNRI nie mam pojęcia ale przy NaSSA to jest sztos i dobrze zbija lęki ale jeśli masz wyrobione GABA to nie baw się w 75mg bo to żart, lepiej zaczynać od 150mg 1-0-1 albo 1-1-1. Tolerancja rośnie i po roku już przy 300 mg 1-0-1 słabo coś czuję ale przynajmniej potrafię wyjść z domu xD
  • 904 / 182 / 0
@BeautifulDisaster i żaden ze mnie tam dzielny, głupi to tak i może naiwny też, że jakieś środki psychotropowe pomogą z problemami. No nie, nie będę negował dobrego wpływu benzo ale to ślepa uliczka i trzeba będzie się po pregabie zmierzyć i z tym.

No ale to po tym badziewiu. Jeszcze raz - rob mniejsze kroki i dasz radę. 10mg dziennie, cytrynian magnezu, potas organiczny, jakiś zdrowy tłuszczyk i polecisz. Nie będzie łatwo ale też nie będzie aż tak źle.

A pisze raz jeszcze bo dzisiaj środa i @lufa9999 to już chyba wskakuje na ostatnie 75mg. Jak tam idzie kolego?
  • 684 / 26 / 0
22 maja 2019BladziuchnyStrach pisze:
A pisze raz jeszcze bo dzisiaj środa i @lufa9999 to już chyba wskakuje na ostatnie 75mg. Jak tam idzie kolego?
Witam przyjaciele. Fakt, dziś rano wziąłem 75mg, wieczorem nie biorę nic. Stwierdziłem że najpierw odstawię dawkę wieczorną bo i tak na sen biorę mianserynę. Samopoczucie bez zmian, wszystko ok :). Oczywiście suplementy też zażywam, magnez 1200mg, potas 800mg oraz żelazo 100mg.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 375 / 102 / 0
Dobry pomysł. Też jak odstawiałam to cięłam zawsze najpierw wieczorne dawki. Super, że już tak mało Ci zostało. A jak się czujesz?
Uwaga! Użytkownik drmjp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 26 / 0
Czuję się w porządku. Zero objawów odstawiennych. Ale, w trakcie brania pregi 150-150-150, też żadnych objawów ubocznych nie miałem. Taki nietypowy przypadek jestem...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 1974 / 519 / 0
21 maja 2019eth0 pisze:
Tez to zauważyłem i bardzo spodobał mi się ten efekt. Czułem się zrelaksowany i jednocześnie zmotywowany do pracy, trochę jak taki łagodniejszy mix alpry + fety, ale niezbyt nachalny.
Ja się tak właśnie czułem po baklofenie, tylko tolerka szybko zabiła ten czar.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 771 / 105 / 0
mozna laczyc pregabe z opio?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".