Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
21 maja 201904pain pisze:Bardzo dobry mix dołączony do popularnego "CRF". SNRI + NaSSA zazwyczaj działają mocno antydepresyjnie jednocześnie nasilając lęki w dużym stopniu poprzez noradrenalinę. Myślę, że pregabalina w takim zestawie może działać w jakimś stopniu "terapeutycznie" ucząc reakcji na odbierane bodźce przy wysokim poziomie NA. Jak czujesz się dobrze ale masz lęki, to bierz i nie zastanawiaj się zbytnio tylko daj sobie trochę czasu21 maja 2019blokowiska666 pisze: Wypisał komuś z was, lekarz pregabę do zestawu typu 'california rocket fuel' (Snri+Nassa) lub Ssri+Nassa? Ogólnie, jak lekarze będą patrzeć na taki mix?![]()
21 maja 2019BeautifulDisaster pisze: @BladziuchnyStrach brawo Braciszku, lecisz już na mikrodawce. Ja niestety Twoją metodą musiałam zazyc wczoraj około 260, ale uważam, że i tak ładny skok- jeszcze 5/6 dni tmu było 1200. Dostałam namiary od terapeuty na swoją byłą cudowną psychiatrę i jak zdążę się umówić to skonsultuję. Na razie z lękiem, ale planuję znowu zerowani w wekend- wypłacz się , wyleżę i z automatu wjadę w poniedziałek na 225. Niestety do tej kurwy trzba mieć cierpliwość, bo w moim przypadku reguła cold turkey jst tylko częsciowo skuteczna.Faktycznie po trzech dniach wycia i lęku oraz myśli samobojczych udalo się wejść na niższą dawkę, ale wyzerować by się tak nie dało. Gratuluję Ci Strach jesteś naprawdę dzielny <3
Nie lepiej ciąć agresywniej, np. 10mg dzień i patrzeć jak organizm reaguje? 25 dni zajmie cięcie 250mg po 10mg. Może kanały wapniowe nadrobią tempo i nie będzie tak niemiłych doznań.
21 maja 2019blokowiska666 pisze:Patrząc po profilach działania i czerpiąc z własnych doświadczeń, wiem, że to będzie znakomity mix tylko myślę nad podejściem magików do niego. Pierwszy raz od lat, leczę się na poważnie, nie ściemniając magiczki bo dobrze mi się z nią współpracuje i nawet wspominała o pregabie, tylko ona ostrożna jest i nie jestem pewien czy na to pójdzie, na dniach się dowiem.21 maja 201904pain pisze:Bardzo dobry mix dołączony do popularnego "CRF". SNRI + NaSSA zazwyczaj działają mocno antydepresyjnie jednocześnie nasilając lęki w dużym stopniu poprzez noradrenalinę. Myślę, że pregabalina w takim zestawie może działać w jakimś stopniu "terapeutycznie" ucząc reakcji na odbierane bodźce przy wysokim poziomie NA. Jak czujesz się dobrze ale masz lęki, to bierz i nie zastanawiaj się zbytnio tylko daj sobie trochę czasu21 maja 2019blokowiska666 pisze: Wypisał komuś z was, lekarz pregabę do zestawu typu 'california rocket fuel' (Snri+Nassa) lub Ssri+Nassa? Ogólnie, jak lekarze będą patrzeć na taki mix?![]()
Jeśli chodzi o mixy na CRF to przy SSRI ani SNRI nie mam pojęcia ale przy NaSSA to jest sztos i dobrze zbija lęki ale jeśli masz wyrobione GABA to nie baw się w 75mg bo to żart, lepiej zaczynać od 150mg 1-0-1 albo 1-1-1. Tolerancja rośnie i po roku już przy 300 mg 1-0-1 słabo coś czuję ale przynajmniej potrafię wyjść z domu xD
No ale to po tym badziewiu. Jeszcze raz - rob mniejsze kroki i dasz radę. 10mg dziennie, cytrynian magnezu, potas organiczny, jakiś zdrowy tłuszczyk i polecisz. Nie będzie łatwo ale też nie będzie aż tak źle.
A pisze raz jeszcze bo dzisiaj środa i @lufa9999 to już chyba wskakuje na ostatnie 75mg. Jak tam idzie kolego?
22 maja 2019BladziuchnyStrach pisze: A pisze raz jeszcze bo dzisiaj środa i @lufa9999 to już chyba wskakuje na ostatnie 75mg. Jak tam idzie kolego?
Paweł
Paweł
21 maja 2019eth0 pisze: Tez to zauważyłem i bardzo spodobał mi się ten efekt. Czułem się zrelaksowany i jednocześnie zmotywowany do pracy, trochę jak taki łagodniejszy mix alpry + fety, ale niezbyt nachalny.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/5514.jpg)
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]
Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".