Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 758 / 44 / 0
oskar49 pisze:
Gbu masz rację jestem starej daty b29 dla mnie też kosy jadłem parę rodzai od białych z niebieskimi kropkami po całe niebieskie nie wiesz może ile tam siedziało mdma i czy coś jeszcze tam siedziało dobrego i czy one były klepane w pl czy z zza granicy szły bo wtedy jeszcze siedziałem w pl a one były wyjątkowe hehe pozdro. A powiem ci szczerze ze u mnie w nl piguła na krysztale wymiatają euforia plusz miłość w tańcu się zatracasz a ostatnio jadłem pixe jednolitą ladbie zrobiona ale kryształów brak kopala ale zamiast euforii empatii było bardzo dużo energii.
w B29 nie było ponoć ani grama MDMA, było za to MDA, MDE, MBDB w znanym producentowi mixie.
jedyne info jaki widziałem kiedykolwiek na temat tych cukierków pochodziło z jakiegoś laboratorium kryminalistycznego i jak dobrze pamiętam była to praca naukowa dot. oznaczania amfetamin z nielegalnych źródeł ale dość dawno pisałem o tym pracę więc mogłem coś pokręcić. niestety nie wiem jakiej parti dot. to badanie, ani jaki był % udziału tych składników.
natomiast z opisów ludzi skłaniałbym się że było to MDA + związek X (raczej nie mdma)

nie wiem jaki jest status prawny tej substancji w kraju gdzie przebywasz ale możesz porozmawiać z ludzmi i wymienić doświadczenia ^_^

swojego czasu na clubbing.pl była ciekawa dyskusja dotycząca tych cukierków, myślę że spokojnie można by książkę napisać :)
prawdopodobnie był to krajowy produkt

scalono - WRB
p420 pisze:
ale za to wizuale są niemałe :D
nie do końca, mda w małych dawkach działa podobnie do 2cb czyli jest empatogenem potem robi się sajko ;)
chociaż w sumie czy to sajko ^_^

swoją drogą pokazuje się ten związek w pl a;bp okolicach? bo jak czytam raporty naszych sasiadów-ćpaków to to jest biały kruk,
tylko usa i kanada się tym zajadało.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 2876 / 267 / 0
na koniec działania się robi trochę psychodelicznie, jest zdecydowanie podniesiony humor, czasem beka z byle z czego i obraz fajnie faluje lekko :D
  • 1180 / 5 / 0
Falowanie obrazu to jest to, czego po MDMA mozna sie spodziewac.
  • 2876 / 267 / 0
wlasnie po MDMA to jest słabo przy MDA
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 56 / 5 / 0
p420 pisze:
Billy66 pisze:
Hej. W poszukiwaniu mefa natrafiłem na kryształy XTC. Gość chce 230zł za sztukę i twierdzi, że mef przy tym się chowa. Ile normalnie to powinno kosztować? Mam wrażenie, że cena z dupy jest.
typ cie ładnie chce wychujac, 100-150 max
Tak też mi się wydawało, że cena z kosmosu. Jestem nieco zdesperowany jednak szukam mefowej fazy. Jeżeli te kryształy robią inaczej a do tego są drogie to odpada.
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 2876 / 267 / 0
inaczej, ale sztuka tego kryształu wystarczy zdecydowanie na dłużej niż mefa. a do klubu to nie ma nic lepszego niż mdxx
  • 56 / 5 / 0
@Up
Po klubach nie łażę, słucham ciężkiej muzy i raczej jestem samotnym wilkiem. Latem jeżdżę na wypady na motocyklu więc spotykam różne osoby na terenie kraju i zawsze coś się nawinie. Teraz jest zima i jestem raczej uziemiony na swojej wiosce. Szukam czegoś konkretnie podkręcającego sex. Po 4mmc było dobrze a do tego pręt stawał i można było całą noc. Miałem półtora roku detox+terapia i wypadłem z obiegu i kontaktów. Teraz próbuję coś zorganizować i tylko wspomniane kryształy MDMA się pojawiły w zasięgu - dlatego też o to wypytuję. Z tym, że widzę, że to faktycznie bardziej na imprezę niż do moich potrzeb. Po takiej przerwie czego nie wezmę to pewnie fajnie poklepie ale chyba jednak zostawię ten zaszczyt dla 3/4 MMC. Trzeba polować dalej.

usunięto zbędny cytat /d5
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 2876 / 267 / 0
szukaj ketonów, do tego najlepsze sa
  • 9 / / 0
Czytam sobie ten wątek i takie mam pytanie. Co jest lepsze na dyskoteke? MDMA czy MDA? Ludzie piszą że MDA lepsze ale droższe natomiast jak kiedyś sie jadlo groszki to były tanie natomiast teraz groszki z MDMA sa droższe. Może mi ktoś to wytlumaczyc?
  • 506 / 12 / 0
No widzisz teraz jest pełno taniego i łatwo dostępnego rc i dilrzy wolą się bawić (zamawia ć) "legalnymi substancjami niż kołować czy syntezować MDMA z czym jest problem. RC wypiera MDMA z rynku dlatego MDMA jest droższe.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.