Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
#ohYeah

ja już sobie odpuściłem całkowicie penta przeszedłem całkowicie na amfetaminy
lub od czasu do czasu 3mmc. Bo pent za bardzo wchodził mi na serducho i przez to wzrastał stres/lęk i faza była po piździe. Musiałem wypić kilka piw aby się ustabilizowało. Więc nie warto.
  • 1 / / 0
osobiście mam już tak wyrobioną tolerkę że penta ledwo mnie klepie, jedyny efekt który mam po tym to zrycie mózgu :wall: hm.. chyba że serio mam magiczne moce :nuts:
  • 479 / 15 / 0
ohYeah pisze:
te jazdy z oddechem to objaw typowy dla osób z nerwicą
oj, pierdolisz. to raczej typowy objaw niektorych stymulantow, tzw. oddychanie szczytowe - plytkie oddychanie szczytowymi partiami pluc ze wzgledu na spiecie miesni (w tym klatki piersiowej), ale tez ze wzgledu na inne efekty mieszania na jakies regiony mozgu, nie pamietam jakie. jak sie skoncentrujesz to bedziesz w stanie wypuscic cale powietrze z pluc i oddech "odzyska" swoja pojemnosc. ale po chwili i tak mimowolnie powroci się do plytkiego oddechu. po wielu dragach tak sie dzieje, nie jest to tylko objaw penta, choc przy niektorych efekt da sie zauwazyc szybciej i przy mniejszych dawkach.
Król Jest Tylko Jeden
  • 43 / / 0
Czyli patrząc po postach pentedron dalej nic nie warty :old: Szkoda, bo ze dwa pierwsze razy były spoko. Nie wiem czy coś wnoszę do tematu tylko taka refleksja mnie naszła czytając posty ostatnie.
  • 479 / 15 / 0
eso pisze:
NIGHDY KURWA NIE PALCIE PENTA
NIGDY KURWA
NIGDY
jakieś konkretne powody czy tylko się naćpałeś i probujesz nawracać forumową brać?
Król Jest Tylko Jeden
  • 9 / / 0
Henryklos666 pisze:
Czyli patrząc po postach pentedron dalej nic nie warty :old: Szkoda, bo ze dwa pierwsze razy były spoko. Nie wiem czy coś wnoszę do tematu tylko taka refleksja mnie naszła czytając posty ostatnie.
jak to nic nie warta?
penta to najlepszy legalny stymulant

Co do skutków ubocznych to po:
-eth-cat potrafią się trząść nieraz ręce, kijowo oddechy się bierze + jeszcze szybciej rośnie tolerka
-a-pvp negatywów jest tyle że nawet nie opisuje, wystarczy wejść do tematu o tej substancji
Czyli penta ma i tak mniej ubocznych skutków przy rozsądnej dawce.
Reszta substancji jest słaba...
  • 506 / 12 / 0
Kiedyś pentedron też na mnie działał bardzo fajnie, jednak im dalej w las.... Z czasem skutki uboczne zaczęły przewyższać te pozytywne. Miesięczna czy nawet dłuższa abstynencja zbyt wiele nie pomaga.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 211 / 29 / 4
SmoczaWazka pisze:
Henryklos666 pisze:
jak to nic nie warta?
penta to najlepszy legalny stymulant

Co do skutków ubocznych to po:
-eth-cat potrafią się trząść nieraz ręce, kijowo oddechy się bierze + jeszcze szybciej rośnie tolerka
-a-pvp negatywów jest tyle że nawet nie opisuje, wystarczy wejść do tematu o tej substancji
Czyli penta ma i tak mniej ubocznych skutków przy rozsądnej dawce.
Reszta substancji jest słaba...
Legalne stymulanty? Etylofenidat, 2-FA? Dużo lepsze są

Ogólnie to te wszystkie dopaminowe b-k powinny być zabronione %-D Zero właściwości rekreacyjnych, no może prócz 2pierwszych razy. Do pracy też się nie nada, rozpizd w głowie, robisz to zaraz tamto. Zero skupienia. Ogłupia, ludzie zachowują się jakby im pół mózgu wyparowało
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
administracja penta na wszelkie sposoby. warta uwagi jest roznica miedzy iv a sniff. mi osobiscie iv duzo mniej na serce wjezdza, wjazd fajny, po chwili przeradza sie w stabilna stymulacje. choc i to od dawki zalezne. osobiscie wole duze dawki, rzadziej(rowniez serce mniej wariuje). polubilem sie z ta kaprysna substancja, wykorzystujac ja do nauki. jednak dalej szukam idealni skompowanego menu by bylo jak najwydajniej. marzy mi sie oczyszczenie, niewinnosc jak przed przygoda z dragami. W takim wypadku korzystalbym z malych dawek, jedynie by pobudzily, a nie w stan euforyczny wprowadzaly, lad i porzadek bylby zachowany :D. ale na to za pozno. Zaliczenie za pasem, a ja mam tyly. do zabawy tylko na poczatku sie nadaje. polecam rozne kombinacje, spr na sobie, zanim wyda sie werdykt.

scalono - dejvis

Ciekawe czy sie zbastuje. Do tego jestem na takim kierunku, ze w pozniejszych latach dostep do dragow bd nieograniczony. W sumie to mnie motywowalo po czesci do nauki :D
mam sprzeczne poglady na trzezwo i po S
  • 18 / / 0
Pierwszy raz z pentkiem zaczolem w 2 dniowym ciagu, pierwsze spotkanie oralne ok 200 mg, strasznie mnie zaskoczylo, bo przez godzine 0 efektow, az nagle przemila stymulacja, rozluznienie, zajebiste samopoczucie.
Po 2 dniach ciagu czulem sie jak bym umieral, kichawa rozjebana na 2 tyg. Nawet teraz po przerobieniu 0,5 g raz na 2/3 tyg nastepnego dnia czuje sie totalnie rozjebany i doszedlem do wniosku, ze nie ma sensu...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.