Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1794 / 124 / 0
2 miesiące na metadonie to sobie chłopie poczekasz :). I jaki jest sens palić brałna, skoro masz rec zablokowane i nie klepie cię? Na niwelowanie skręta wystarczyłby ci tramadol, a pewnie i koda by niewiele słabiej podziałała :-p.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 879 / 192 / 5
14 września 2017Uroboros pisze:
I jaki jest sens palić brałna, skoro masz rec zablokowane i nie klepie cię?
Tak się mówi, ale podobno przez metadon można się przebić tak jak alkoholicy przepijają wszywki. Warunkiem dostania się na program heroinowy w Amsterdamie jest między innymi częste dobieranie browna do syropu. Gdyby to nic nie dawało, ludzie by tego nagminnie nie robili.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1794 / 124 / 0
No tak, na logikę, nie da się zablokować wszystkich receptorów, bo człowiek przestał by odczuwać przyjemność z endorfiny (chociaż pewnie jej działanie i tak w jakimś stopniu jest ograniczone). Ale fakt faktem to je marnotrawstwo i skoro nie da się przećpać pewnej granicy ujebania na metadonie, to wydaje mi się, że walenie mocnych opio mija się z celem, bo te słabe wcale dużo słabiej by nie działały. Sprawdź to ktoś, kto pija syropek :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1509 / 223 / 0
Apropos metadonu to zdarzyło mi się popijać. Jako, że było to w momencie, gdy nie błam w żadnym ciągu i nie zapowiadało się na żaden to chodziło o takie rekreacyjne coś, z nadmiaru wolnego czasu powiedzmy. Jakieś 2 do 5 centów raz na 2 dni. Najcięższe opio pod względem możliwości wysrania się po nim jak dla mojego organizmu. %-D I noddy bezwarunkowe. A jak mnie poczęstowano do tego kodeiną to stwierdziłam, że to marnotrastwo kody, bo metadonu przebić nie zdoła. I tak też było. Jak z czymś cięższym od kody (w sensie połączenie metadon + inne opio) - nie wiem.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 44 / 1 / 0
Czy jest tu ktoś, kto ma kontakt z @leiche ? Jej profil wskazuje na to, że mieszka w manchesterze, niedaleko mnie. Pilnie potrzebuję kogoś, kto pomógłby mi z programem w uk.
  • 44 / 1 / 0
14 września 2017Uroboros pisze:
2 miesiące na metadonie to sobie chłopie poczekasz :). I jaki jest sens palić brałna, skoro masz rec zablokowane i nie klepie cię? Na niwelowanie skręta wystarczyłby ci tramadol, a pewnie i koda by niewiele słabiej podziałała :-p.
Trochę gówno prawda.
1. Przez mietka da się przebić odpowiednią dawką.
2. Przy waleniu sporych dawek w ciągu ani koda ani tramal nie pomagają. Albo naprawdę słabo.
3. Po długich ciągach na mocnych opio te słabsze zmieniają profil działania. W małych ilościach nie pomagają. W dużych koda mocno usypia, tramal za to pobudza- i nawet stosując benzo ma się drgawki i typowy wytrzeszcz. Do tego mi temperatura po nim potrafiła spaść poniżej 35st. I łatwo się nim zatruć.
  • 456 / 22 / 0
Jakie leki od ginekologa można wyciągnąć z tej serii? Gdzieś mi ten temat się przewinął ale nagła wizyta mi wypadła i nie zdążę coś czuje tego znaleźć. Jakby ktoś przypomniał byłabym wdzięczna.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 1916 / 335 / 2
06 października 2017marla singer pisze:

3. Po długich ciągach na mocnych opio te słabsze zmieniają profil działania. W małych ilościach nie pomagają. W dużych koda mocno usypia, tramal za to pobudza- i nawet stosując benzo ma się drgawki i typowy wytrzeszcz. Do tego mi temperatura po nim potrafiła spaść poniżej 35st. I łatwo się nim zatruć.
A mnie ciekawi jak to jest ze słabszymi opio, gdy zejdziemy całkowicie z mocniejszych. Dajmy na to, grzaliśmy h/fent przez rok w ciągu, odstawiliśmy do zera, mamy przerwę 5 miesięcy od opio. Bierzemy kodeinę. Czy nas usatysfakcjonuje, czy myśli już zawsze będą krążyć tylko wokół mocniejszego opio?
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5351 / 973 / 0
Dobre na zatwardzenia po lekkim opio typu koda jest polewanie GBL. Dobrze zaprawe rozwiązuję betonową :)
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 570 / 4 / 0
Jakie są leki w Anglii bez recepty z kodeiną czy innymi opioidami nie wymagające ekstrakcji? Czy tam też są jakieś limity?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.