Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 379 / 28 / 0
No racja tak tylko pytałem. A ból głowy po oksy to przedawkowanie? Miałem też nudności, ale wytrzymałem. Ból już trochę mija.
  • 8103 / 914 / 0
@Roade
Nudności przy opio to normalna sprawa a co do bólu głowy to nie wiadomo mi nic.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1008 / 204 / 2
Ból głowy wynika z niedotlenienia (opioidy powodują spłycony oddech), a mdłości to jak dla mnie już oznaka lekkiego przedawkowania, no ale były tutaj osoby, które twierdziły, że rzyganie po opio jest fajne %-D
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 379 / 28 / 0
Tak myślałem, bo po nodach mnie bolała głowa. Ale retardy są zdradzieckie. Wziałem 1 tab wczoraj o 13 chyba a dzisiaj do 9 rano nody miałem, trochę za grube.
  • 8103 / 914 / 0
@Roade
Jak masz retardy to bierz rano i będziesz prawie cały dzień na fazie.Nie będzie za mocno, ale za to ekonomicznie. :mniam:
W wieku lat piętnastu
  • 379 / 28 / 0
Już o tym wiem, mocne skurwysyny, jeszcze mam oczy jak szpilki xd Myślałem, że jak rozkruszę to wejdzie od razu
  • 8103 / 914 / 0
A nie weszły od razu jak rozjebałeś je na pyl ?
W wieku lat piętnastu
  • 379 / 28 / 0
No trochę weszło, ale mocniejsza fala weszła potem.
  • 8103 / 914 / 0
@Roade
Następnym razem DOKŁADNIE rozjeb na pyl, wymieszaj z coca cola i powinny działać tabsy jak zwykle, nie jak retardy.Tylko musisz rozbić porządnie na pyl.
W wieku lat piętnastu
  • 379 / 28 / 0
Próbowałem rozrobić z wodą, to się klejący glut zrobił
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.