Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Nie wiem czy kraj pochodzenia ma znaczenie ale paragwajskie wydają sie mieć dla mnie mocniejszego kopa.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Palosanto niestety nie posiadam, chociaż kiedyś miałem. Spoko opcja, ale z moim częstym piciem (dużo zalewam; nawet 1,5l wody użyje na sesji) nie starczało na długo tzn zawsze mi pękało. Teraz mam pseudo palosanto z gliny ale w zasadzie to nie różni sie niczym tak jak kubek z uchem.
Jak zaparzyć yerbe by Cejrowski
Smak yerby toleruje ale nie jest to jakaś ambrozja. Zawsze piłem ją dla efektów zdrowotnych i dlatego bo fajnie dybie. Podobna analogia z kawą tj niektórzy lubią z cukrem i śmietanką ale ja preferuje mocne podwójne pierdolnięcie z espresso.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
W tykwie moc suszu dużo lepsza ale dużo większe problemy z czyszczeniem.
24 listopada 2023tomekkann pisze: Tak z ciekawości, w czym pijecie Yerbę? Ja z uwagi, że dużo się przemieszcza używam Yerbomosu. Super rozwiązanie do auta/ pracy. Można dużo zalać i łatwo przenieść.
W tykwie moc suszu dużo lepsza ale dużo większe problemy z czyszczeniem.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.