Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1613 / 413 / 2
@cygan1979 A jakie miałeś oczekiwania od tej substancji? przypominam, że jest to lek na padaczkę, a to, że z grupy benzodiazepin to inna bajka. Nie jest to xanax (alprazolam) który jest stricte przeciw lękowym lekiem, czy midazolam usypiającym. Stay safe i z fartem, nie przeginaj z dawkami, bo w końcu Ci się odetnie film i będziesz miał przygody których wstyd Ci będzie do końca życia, a mieliśmy tu sporo osób które żałują pewnie po dziś dzień urwanego filmu po klonie.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 75 / 8 / 0
@Merx jadłem trochę czysto rekreacyjnie klonazepamu. Co do przygód na urwanym filmie to ta substancja dała mi ewidentnie odczuć że no cóż to że wydaje mi się że mnie nie klepie to nie znaczy że tak jest.
Z tego co pamiętam a mogę się mylić to midazolam u mnie powodował nic oprócz senności? W każdym razie polecam ostrożność z każdym benzo
  • 8 / 2 / 0
Witam dzis w raczki wpadł mi blisterek klonow z ruskim/ukraińskim napisem z tylu oprócz polskiego, to normalne teraz? Jakies ze wschodu? Czy fejurki?
  • 1613 / 413 / 2
@hruser Bo midazolam jest lekiem którego używają głównie anestezjolodzy do wprowadzania pacjenta w 'sen' podczas operacji/zabiegu, on nie ma żadnego działania rekreacyjnego, tak IMO każde inne benzo, a jak ktoś twierdzi, że ma to jest jeszcze kinderćpunem.

@Massachusetts z Apteki, czy z drugiej ręki?
  • 75 / 8 / 0
@Merx zgadza się, sprawdziłem na na angielskiej wikipedii. Czy używają go do wprowadzenia pacjenta w sen nie wiem ale myślę że bardzo łatwo było by się wybudzić podczas zabiegu chirurgicznego
Co do klonazepamu powracając do tematu to 6mg działało na mnie bez tolerancji czemu tak było nie wiem, niektórzy ludzie zaczynają od 0.5mg
  • 1613 / 413 / 2
@hruser No tak czas półtrwania midas ma krótki, ale przecież anestezjolog nie ogranicza się do podania wyłącznie jednej substancji wprowadzając pacjenta w operacyjne spanko. xD
Wracając do klona, ja od już chyba 3 miesięcy jestem na 2mg klona - bo to jedyny lek który zadziałał u mnie na lęk uogólniony, wiem, samego mnie to dziwi i nie tylko mnie, bo lekarzy też, szczególnie moją psychiatrę z którą wypróbowaliśmy wszystkie możliwości na ten lęk, tylko nie klona właśnie, tolerancja mi nie rośnie, a kolejnym plusem jest to, że nie trzęsą mi się kompletnie ręce, gdzie w moim zawodzie jest to k*rewsko istotne, pracuję jako elektroakustyk i często lutuję części mniejsze od 1mm, więc dla mnie lek zajebisty, tym bardziej, że nie mam absolutnie żadnych skłonności do jego nadużywania, bo już przez to przechodziłem jak byłem kinderćpunem. xD stay safe i z fartem
  • 8 / 2 / 0
@Merx
Z drugiej tym razem ale już wiem, są to białoruskie, działaja cacy, mentolowy smak ten sam.
Ogolnie uzywam do odtrucia z ciągu alkoholowego.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2024 przez Massachusetts, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 84 / 12 / 0
Siema, jadł ktoś klona z Indi firmy Nozim 2 i może sie wypowiedzieć ?
  • 1664 / 302 / 0
Powiem szczerze, że wiele, różnych benzo jadłem w życiu, łącznie z RC wynalazkami jak clonazolam, flubromazepam, etizolam etc. ale tylko klon ma coś takiego w sobie, że zjem 2 mg i czuję się narąbany. Oczy mi się same zamykają, nawet nie wiem kiedy. Jedyne benzo gdzie tolerka zdaje się spadać o wiele szybciej niż np. na alprazolam (moja Miłość) %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 167 / 15 / 0
02 lipca 2024cygan1979 pisze:
Dzisiaj poszło 40 mg diazepemu i 5 mg klona. Działanie naprawdę subtelne. Przez 10 dni leciałem 20 mg diazepemu dziennie i działanie było ok. Możliwe, że aż tak szybko się tolerancja wyrobiła ? Wcześniej pół roku przerwy od benzo. Leki oryginalne z apteki więc nie ma mowy, ze mam wala
Bardzo możliwe że tolerka, mam podobnie. Kiedyś poszedłem w gruby ciąg to teraz po ponad roku przerwy 4mg ledwo mnie robi
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.