"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Z tego co pamiętam a mogę się mylić to midazolam u mnie powodował nic oprócz senności? W każdym razie polecam ostrożność z każdym benzo
@Massachusetts z Apteki, czy z drugiej ręki?
Co do klonazepamu powracając do tematu to 6mg działało na mnie bez tolerancji czemu tak było nie wiem, niektórzy ludzie zaczynają od 0.5mg
Wracając do klona, ja od już chyba 3 miesięcy jestem na 2mg klona - bo to jedyny lek który zadziałał u mnie na lęk uogólniony, wiem, samego mnie to dziwi i nie tylko mnie, bo lekarzy też, szczególnie moją psychiatrę z którą wypróbowaliśmy wszystkie możliwości na ten lęk, tylko nie klona właśnie, tolerancja mi nie rośnie, a kolejnym plusem jest to, że nie trzęsą mi się kompletnie ręce, gdzie w moim zawodzie jest to k*rewsko istotne, pracuję jako elektroakustyk i często lutuję części mniejsze od 1mm, więc dla mnie lek zajebisty, tym bardziej, że nie mam absolutnie żadnych skłonności do jego nadużywania, bo już przez to przechodziłem jak byłem kinderćpunem. xD stay safe i z fartem
Z drugiej tym razem ale już wiem, są to białoruskie, działaja cacy, mentolowy smak ten sam.
Ogolnie uzywam do odtrucia z ciągu alkoholowego.
02 lipca 2024cygan1979 pisze: Dzisiaj poszło 40 mg diazepemu i 5 mg klona. Działanie naprawdę subtelne. Przez 10 dni leciałem 20 mg diazepemu dziennie i działanie było ok. Możliwe, że aż tak szybko się tolerancja wyrobiła ? Wcześniej pół roku przerwy od benzo. Leki oryginalne z apteki więc nie ma mowy, ze mam wala
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.