ODPOWIEDZ
  • 880 / 23 / 0
Z tego co jeszcze wiem jest hapatotoksyczny przy długim stosowaniu... Szczególnie że metadonowcy często zalewają mietka dużymi ilościami alko...
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 1680 / 266 / 0
stary dziad: ten przykład z petydyną i parkinsonem to nie był wypadek przy pracy. Po prostu przy syntezie powstawał drugi związek, MPTP (1-methyl-4-phenyl-1,2,3,6-tetrahydropyridine). Ludzie nie byli świadomi jego szkodliwego działania. Synteza z tego co pamiętam szła przez piperydon z podstawionym metylem.
Natomiast czystość takich rc jak fentanyl, czy butyr-fentanyl oscyluje przy wartości 95%. Bardzo wysoka czystość, nie są to toksyczne środki. AH-7921 ma szkielet trochę podobny do fenta, synteza idzie "podobnie", nie ma mowy o wpadce jak z MPTP. E, spojrzałem i nie mam racji. Synteza nie idzie podobnie.
Największy przegryw na forum
  • 258 / 2 / 0
jak wygląda substancja w porównaniu do takiego chociażby butyr-fentanylu?

o ile w ogóle można tak przyrównać...
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 766 / 136 / 6
Nijak. Nie ta moc, nie ten profil działania.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 114 / 1 / 0
Dostalem wlasnie 1g tego specyfiku, musialem czekac dosc dlugo, okazalo sie, ze zostalo przejete przez Customs, ale w koncu trafilo do mnie. Rozpuscilem caly gram w 10ml propylene glycol, co dalo metny roztwor. Wlasnie walnalem sobie 0,5 ml pod jezyk a woreczek wylizalem do cna (pewnie przyjalem kolo 60-70mg w ten sposob w sumie) i kurwa jak mnie morda cala piecze, niemozliwie, jakbym czysta kapsaicyne zapodal. Czekam juz 20 minut na efekty, zobaczymy co przyniesie nowe opio na liscie. Do tej pory faworytem byla koda. Oby wydane pieniadze i czas oczekiwania byl tego warty.

Edit
Nie wiem co jest tego przyczyna, czekam juz ponad godzine. Nawet nie posmyralo, ból nie ustapil ani na troche, zaczynam w dodatku czuc poczatki skreta bo bez kody jestem prawie dobe. Czy to sprawa tolerki , czy cos zjebalem? (jutro stestuje 2 razy tyle). Zoladek mialem pusty, przyznam, ze troche wkurwiony jestem, bo wydaje mi sie ze zostalem wyruchany i dostalem jakis zwykly piekacy proszek, mimo ze vendor znany i ceniony. Ile to sie zwykle wkreca ?
  • 60 / 1 / 0
Moim zdaniem ah7921 to najlepszy RC opio, jaki był dostępny - dziwi mnie, że właściwie nigdzie już go nie można dostać. Pamiętam, że długo działał i był dosyć wydajny. Czyżby większość sprzedawców przerzuciła się na "mocniejszego" bf'a? Ma ktoś na ten temat jakieś info?
Get yourself together, man. Move to Philly. Buy a loft.
Start a noise band. Get six or seven roomates… eat hummus with them.
Book some gigs. Paint. Smoke cloves. Listen to Animal Collective. Start some type of salsa company.

sumzwonsami@Safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.