Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / 1 / 0
Niezaduza raczej:P 50mg donosowo? potem znow ale pod koniec srogiego mixu.
Ale zadzialalo bardzo euforycznie az sie zrylam ze jest tak wesolo , bylam przygotowana na cos meczacego jak dex.
No i bardzo mile zaskoczenie.
Co do dawek nie pamietam, opak powinien pamietac:- )
  • 80 / / 0
Pozwolę sobie dodać istotną rzecz dla czytających ten wątek a nie mających jeszcze za sobą testów. Otóż tolerancja się buduje i nie schodzi bynajmniej w jeden czy dwa dni. Ja brałem oralnie dawki 25 -> 50 -> 50 -> 75 -> 50 z przerwami min. 2 dni. I wyraźnie widać spadek mocy oraz obniżenie CEV'ów. Co nie znaczy iż nie ma innych pozytywów. To ostatnie 50 nie było takie jak pierwsze :). Miejcie tego świadomość dobierając dawkę na pierwszy raz.

Jeśli chodzi o długość podróży to zawsze tak samo: zaczyna się po około 30/40 minutach, łagodnie. Godzinka do peak'a a potem godzina na zejście.

Dodam też iż po wczorajszym chillout'cie na metoksetaminie i GBL czuje się dziś z rana po prostu super. Idealna psychiczna homeostaza. Chciałbym tak zawsze :)

LH
  • 1876 / 23 / 0
Silje 1 dnia bralas 50 mg drugiego dnia poszlo pierw 30 mg do 2C-T-4 a po 20 minutach kolejne 30 mg bo stwierdzilismy ze tolerancji w chuja nie zrobimy :) czyli razem 60mg hehe jak zaczelo wchodzic to pierwsza mysl jaka mi przeszla to Wtfff co ja zrobilem :D ( dobrze ze mielismy leki w wypadku zespolu serotoninowego lub innych niespodziewanych reakcji ) Ale ogolnie w moim przypadku tez bylo bardzo euforycznie
  • 9 / / 0
Witam wszystkich psychonautów ;-)

Zainspirowany pierwszymi dwoma stronami tego tematu postanowiłem zakosztować tej substancji.
Doświadczenie z dysocjantami mam dość niewielkie (DXM kilka razy i PCP raz).

t+20min - pierwsze efekty
t+40min - dysocjacja przybiera na sile, lecz mimo tego wciąż mam kontakt ze światem zewnętrznym
t+~80 min - dorzucenie jeszcze 80mg sniffem
t+100 min - przeważa sedacja, a właściwie wielkie kłopoty z wykonaniem jakiegokolwiek ruchu,
jednakże wciąż jestem w rzeczywistości
t+140min - spalenie blanta, tu się zaczynają schody. obraz się 'kołysze' niczym statek podczas sztormu
t+~300min - efekty wciąż na tym samym poziomie, cały czas ciężko się porozumiewać z otoczeniem (język się plącze)
t+~360min - troszkę osłabło, jestem w stanie już samodzielnie siedzieć, straszne rozbicie, serce wali jak oszalałe (MOCNO, nie szybko)
t+400min - kładę się do łóżka, po jakimś czasie zasypiam.

Podsumowując, nie jest to jakaś strasznie ciekawa substancja. Nie stwierdziłem żadnych efektów euforycznych, CEVy również nie były jakieś oszałamiające, do tego strasznie znieczulone ciało btw. czy metoksetamina nie wykazuje powinowactwa do receptorów opioidowych? Nie brałem (i nie będe) opiatów, więc nie wiem ;)
'..Dla kilku chwil oświecenia ryzykujesz obłęd
Tyle myśli,
tak płytka pamięć.
Każda myśl ginie...
w oczekiwaniu następnej..'
  • 987 / 8 / 0
Wczorajsze 50 mg na peaku 450 DXM rozwaliło system. Czy miałem oczy otwarte czy zamknięte to i tak wydawało mi się, że jestem w zupełnie innym miejscu. Fajnie wspominam akcję, kiedy wydawało mi się, że siedzę u kolegi w aucie. Niezależnie czy miałem otwarte oczy czy też zamknięte, to widziałem wnętrze tego samochodu. W pewnym momencie, zauważyłem, że sufit jest nieco za nisko niż być powinien. Trochę się tego przestraszyłem. Sprawdziłem nawet ręką czy aby na pewno nie jestem w tym aucie. Kompletnie nie zdawałem sobie sprawy, że jestem we własnym łóżku.

Jak myślicie, warto dziś zapodać 100 mg bez Aco? Tolerka nie wzrosła znacznie?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
Będzie tolerka, odczekaj te 2-3 dni, po co marnować materiał i synapsy.
High, how are you?
  • 6 / / 0
A próbował ktoś waporyzować? .. ciekawi mnie czy działa silniej od oralu... czy wogóle się da?
  • 1876 / 23 / 0
Czy metoksetamina dziala na receptory sigma?
  • 9 / / 0
Efekty pobudzenia receptorów sigma:
* tachykardia (tętno >100)
* działanie przeciwkaszlowe ;)
* hipertonia (nadciśnienie, zwiększenie napięcia mięśni szkieletowych)
* przyśpieszony oddech
* powiększone źrenice
* euforia/dysforia

całkiem możliwe, ciśnienie po tym miałem zajebiście wysokie, aż wszystkie żyły na czole było idealnie widać..
dzień po wszystkie mięśnie mnie bolały, zupełnie jakbym miał zakwasy. dysforia również wystąpiła. niestety nie
pamiętam dokładnie jak to było z oddechem, jedynie to, że na zejściu to były płytkie, szybikie oddechy.

może ktoś wie na ten temat więcej ? ;-)
'..Dla kilku chwil oświecenia ryzykujesz obłęd
Tyle myśli,
tak płytka pamięć.
Każda myśl ginie...
w oczekiwaniu następnej..'
  • 1959 / 61 / 0
Próbował ktoś podać IV? Pamiętam czytając, że IM ze spokojem, ale jestem ciekawy takiej Incepcji przy IV :-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.