Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
MihauAniou pisze:
Hehe ja kiedyś rozpierdalałem po 2-3 jabole Wiśnia,Jabłko mięta bądź inne od Mixa dziennie przez na szczęście krótki okres czasu.Z takich rzeczy się wyrasta.; D
Chyba, że w międzyczasie zostanie się alkoholikiem ;-)
  • 71 / 1 / 0
Pare lat temu w mojej okolicy mozna bylo dostac takie rarytasy jak "kreta droga" czy "szalony kombajnista" %-D
When I die put that bottle in my hand
All these years on earth, and was my only friend
  • 589 / 1 / 0
U mnie niestety. Jak kiedyś złapię, to nie mówię, że wyrzucę.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 5 / 0
Procentee pisze:
MihauAniou pisze:
Hehe ja kiedyś rozpierdalałem po 2-3 jabole Wiśnia,Jabłko mięta bądź inne od Mixa dziennie przez na szczęście krótki okres czasu.Z takich rzeczy się wyrasta.; D
Chyba, że w międzyczasie zostanie się alkoholikiem ;-)
Wpadłem.Pije co popadnie,ale zazwyczaj ogarne na piwkowanie.Win tanich się wystrzegam.Poza jutrem.; P
  • 589 / 1 / 0
Komandos dzisiaj, ostatni raz.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Mój znajomy wczoraj opierdolił komandosa. Mówił, że jest to Mercedes wśród buzonów, jeżeli chodzi o smak :-D
  • 589 / 1 / 0
Ma coś w sobie.
  • 133 / / 0
Re: Jabole
Nieprzeczytany post autor: rrx »
Trzeba mieć po prostu farta i trafić jakiś regionalny dobry sort xD
3D w HD
  • 663 / 13 / 0
Kiedyś za starych dobrych, swojskich czasów pamiętam chlałem komandosy i bajkały, zdarzała się też poziomka. Było minęło.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 355 / / 0
bajkał jest przekotem :heart: :heart: :heart:
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.