Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Nycomed pisze:Hehe co oni teraz nie wymyślą , jeśli spływ jest słodki i jest w paście :) Nie moge sb nawet wyobrazić co oni z tym wcześniej robili . Może mamy z tych samych okolic , skoro spływy są słodkie :P W sumie to tylko raz mi sie takie coś przytrafiło ze 3 tygodnie temu.
a pasta jak wiadomo "najlepsza pasta oh taaa"
minusem jest właśnie słodkawy posmak - gratuluje kopanego towaru
mroowa pisze:Jak nie chcesz wiedziec to nie zawracaj dupy dzieciaku ;) a zolty kolorek masz bo to wyprowadzili ja do soli siarczanu
czytam to i czytam i się nadziwić nie mogę co wy łykacie - z tego wynika , że w gramie macie może przy dobrych wiatrach 20% towaru.
Najprostszy test jaki możecie wykonać przy zakupie to głupie wtarcie antka w dziąsła i liźnięcie... wiele nie trzeba czekać aby po 5-10 minutach kolega, który wam sprzedaje towar ( zakładam czystościowo ok 70-80% - kóry dalej potocznie zwie sie amfetamina a nie mieszanka pentedronu ethcata glukozy creatyny i sody ) stanie się super wyraźny , obraz dookoła was będzie super przejrzysty, zmysł słuchu także powinien lekko wyewoluować, rozmowa powinna się na dzień dobry lepiej kleić i co najważniejsze serducho powinno wyraźnie przyspieszyć - bo tak działa amfetamina!
nie mówię tutaj o eksperymentalnych 2FA/3FA/4FMA bo to jak one działają macie opisane w odp działach...którym do amfetaminy daleko. Natomiast czystego antka ( lub o bardzo dużej czystości - dla mnie 70% to już bardzo dobrze )nie da się pomylić z niczym innym.
Głupie podstawy ułatwia wam rozsądne zakupy a może i nawet ciekawe negocjacje? :old:
Cebulaczek23 pisze:Ja natomiast nie polecam stanowczo żółtej fety. shit jakich mało. do tego zatrucie organizmu. Nie polecam
Wszystko zależy od dawki oraz tego z czym to podajesz - odradzam vódkę i wszystko co związane z kofeiną.
a osobiście spotkałem się akurat z bardzo dobrą - żółtawa fetą i powiem nawet , że była jedna z lepszych jaka miałem okazje testować na szczurach.
1. 1/4 na 2 osoby, mocy opór, tony wypitej wody na imprezie...w sumie wątpliwości brak,zjazdu też brak (o dziwo)
2. 1/4 na 1 osobę...czuć moc, ale bardzo nieprzyjemnie, takie strucie i nieogar, siedzi ciężko, brak ochoty do zabawy, depresyjne, doustnie (bombki) słabiutko
3. 1/8 na 2 osoby, donosowo ideał, doustnie NIE DZIAŁA w ogóle, bardzo błogo, brak zjazdu, średnio mocy, ponadprzeciętna gadatliwość, takie "megasłabe" MDMA + speed...chuj wie co w sumie, ale tak mi się kojarzy, aktywna dawka malutka
4. 1/4 na 1 osobę, mocy opór...nie ma zwału...ale strucie organizmu przez 2 dni...sraka, deprecha, dziwny temat, niby ok, ale "efekty uboczne" sprawiają, że człowiek woli się zastanowić 2 razy, trzeba trochę wciągnąć
zakupy u sąsiadów CZ i DE...ktoś byłby w stanie określić co w przybliżeniu było jedzone? kupione jako "speed", ceny od 5-10e za g (w rzeczywistości czasem 0,5)
pink pisze:Pytanie do znawców, ostatnio w testach 4 sorty, kto powie co to, ma medal, tzn warto byłoby się dowiedzieć bo mnie nurtuje strasznie:
1. 1/4 na 2 osoby, mocy opór, tony wypitej wody na imprezie...w sumie wątpliwości brak,zjazdu też brak (o dziwo)
2. 1/4 na 1 osobę...czuć moc, ale bardzo nieprzyjemnie, takie strucie i nieogar, siedzi ciężko, brak ochoty do zabawy, depresyjne, doustnie (bombki) słabiutko
3. 1/8 na 2 osoby, donosowo ideał, doustnie NIE DZIAŁA w ogóle, bardzo błogo, brak zjazdu, średnio mocy, ponadprzeciętna gadatliwość, takie "megasłabe" mdma + speed...chuj wie co w sumie, ale tak mi się kojarzy, aktywna dawka malutka
4. 1/4 na 1 osobę, mocy opór...nie ma zwału...ale strucie organizmu przez 2 dni...sraka, deprecha, dziwny temat, niby ok, ale "efekty uboczne" sprawiają, że człowiek woli się zastanowić 2 razy, trzeba trochę wciągnąć
zakupy u sąsiadów CZ i DE...ktoś byłby w stanie określić co w przybliżeniu było jedzone? kupione jako "speed", ceny od 5-10e za g (w rzeczywistości czasem 0,5)
ad.2. hmmm pentedron? w większych dawkach łapie nieogar i występuje twarda stymulacja
ad.3. strzelał bym na 3MMC ... ew. skopane z pentem
ad.4. 3cmc ew 4cmc - sraka po tym murowana ew. etylofenidat
zapodałeś bardzo mało kluczowych kwestii, mianowicie czas działania wygląd oraz ew. zapach
1. wygląd : lekko mokry biały proszek, smak- mega gorzki czas - trzyma długo, do 14 następnego dnia brak snu, około 8 rano schodziło, ciężko jednoznacznie określić, ale moim zdaniem najbardziej zbliżone do amfetaminy...tylko ten brak zjazdu dodaje wąpliwości (i oczy w normie)
2. wygląd, średnio pamiętam, smak lekko gorzki, bez szleństw. czas...szybko schodzi, ale nieprzyjemny efekt trzyma. oczy wyjebane
3. wygląd, strasznie mokre, bliżej temu do srebrnego niż białego, świecące, w sumie nie wiem co to ale bardzo przypadło mi do gustu, okrutnie gorzkie
4. wygląd, biały proch, mocno zbity...bez wilgoci, smak goszkawy ale w normie, troche pachnie jak proszek do prania? działa długo
S&S w każdym wypadku podobne, party z muzyką elektroniczną z tymi samymi ludźmi także wątpie żeby miało większe znaczenie.
JohnBravo pisze:Jestem ciekaw czy można z różnych substancji w proszku zrobić jedną zbitą bryłę/grudke domowym sposobem ?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cocaine-rotting-hides.ee7f25.jpg)
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!
Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/dhh.jpg)
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund
Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marihuana-i-psychodeliki-leczenie-zaburzen-odzywiania-860x484.jpg)
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania
Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.