Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 107 / 0
odpowiedz jest bardzo prosta,bo pent jest legalny,jest go wszedzie w chuj i przez to jest niemieszany.niemieszany pent jest mocniejszy i duzo wydajniejszy niz feta w ktorej praktycznie fety nie ma.ja jakbym mial do wyboru,zaznaczam,czysciutka amfe i czystego penta i penta mialbym po 13 zlotych gram a fete po 30 zlotych gram to bez mrugniecia okiem wybralbym fete.tylko ze feta jest nielegalna i malo kto ma dostep to naprawde czystej a pentaka bo jest legalny sprzedaja czystego.pewnie 75 % mlodych cpunkow nigdy dobrej amfy niebralo i nie ma zielonego pojecia jak dziala to jest pokolenie ketonozercow.tak czy inaczej czysta amfetamina i czysty pent,wybor nalezy do ciebie.tylko dzisiaj nie ma akurat tego wyboru,jest ale dostepny dla nielicznych.
  • 99 / / 0
ArterX111
mialem tak samo jak TY, ze zawsze bylo ziolo i nigdy zadnej chemii. ale po paru latach juz lekkiego znurzenia, probowalem wielu rzeczy, zazwyczaj po razie kazdej substancji.od fety prze 25cnbome, biedaketony,mdma, 2cb, neb, mpa, pentedron,brefedron.
i zadne z tych substancji nie wywołały takiej checi na dorzutke jak betaketony i ochote przez pare koljnych dni po zazyciu na powtorke.

mnie strasznie ciagnelo, dlatego swtierdzilem ze skoncze z tym, bo nie ma co ryzykowac wpierdolaneia sie w taki gowno, wsytarczy ze bakanie(chociaz tez mam przerwe prawie miesiac). ostatnio poszedł bref 300mg jakies niecalepol roku temu. i po sprobowaniu, zioło traci swoj urok, wiedzac ze jest cos lepszego :D

jak bardzo chcesz to nie zaczynaj od penetedronu, jak dla mnie gowno, zwała straszna.
za to polecam brefedron, mdma, 6apb, x-nbome, po tym prawie wgl nei ciagnelo mnie do dorzutek i zero zwały, bo skoro jeszcze nie miales doswiadczenia to nie wiesz co to zwała, cos jak kac, ale gorszy i nie mozna spac, hujowe samopoczucice, hujowe parametry zyciowe, wyplukanie z minerałów, hormnow odpowiedzialnych za dobre sampoczucie itd

ogolnie wlg nie poelcam zaczynac, zalezy od Twojej psychiki, potencjal uzalezniajacy substanje maja o wile wyzszy od jarania. jak Cie nudzi jaranie, to próbuj kannabinoidow, potem x-nbome itd do coraz mocniejszych ;d
  • 44 / / 0
Kolos zaliczonyc całkiem nieźle, choc na uczelni zrenice wyjebalo i sie kitralem. Nieogar byl juz spory, ale jak dostałem test pamięć nie zawiodła.

scalono
| 13 |

da speeda sobie cenie za stabilne, dlugie, zazwyczaj dysktretne dzialanie, mozliwosc usiedzenie w 1 miesjcu, klarownych mysli, blyskotliwosci. lepiej sie nadaa do pracy i nauki niz pent, speed do tanca i do rozanca, dobrze sie wpasuje niemal do kazdej okazji

prosze o scallenie tych postów
  • 19 / / 0
Testowałem pentedron kilka razy i działanie było fajne tylko przez chwile potem straszne zejście a działanie nie zachwyca o ciśnieniu na nastepną dawke nawet nie wspomne. Ogólnie chyba dużo lepiej wziąć dobry sort methiopropaminy albo jakies 3 fa bo nie ma praktycznie zadnego zejscia i efekty wg. mnie bardziej stonowane ale dużo przyjemnijsze przyjemniejsze.
  • 1709 / 11 / 0
Jak u Was z papierosami po pente? Bo ja o nich po prostu zapominam i nie pale, nawet jak ktoś poczęstuje. Po bufedronie (chyba) też tak miałem.
  • 47 / 1 / 0
Ja za to po wszystkich ketonach pale jak smok
chyba że jestem tak nabombiony i się w coś wkręce na nieogarze to i z 2h nie palę
https://www.youtube.com/watch?v=i4FuPdMskeI
  • 58 / / 0
Z tego co pamiętam to palić paliłem normalnie do czasu gdy szlugi się skończyły, później miałem chęć ale nie taką, że nie mogłem wytrzymać. Myślę, że dałbym radę bez większego wysiłku nie palić podczas brania pentaka.
  • 1709 / 11 / 0
To chyba uniwersalna właściwość ketonów stymulujących. Na apvp jest tak samo. Dzisiaj przez 14 godzin spaliłem tylko 3 papierosy, każdego zaraz po wrzucie %-D
  • 188 / 1 / 1
To wcale nie jest żadna właściwość jedynie ketonów. Taka reakcja wynika głównie z podniesionego poziomu dopaminy w organizmie. Przecież papierosy również smakują lepiej z kawą, prawda :)?
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 238 / / 0
Mnie aż zdziwiło, że po pentedronie nie chciało mi się jakoś tak bardzo palić. Bo z reguły po stymulantach palę niemożliwe ilości fajek.

Zawiodłam się trochę pentedronem, spodziewałam się lepszego działania, a jedyne efekty jakie u mnie występowały to niepohamowana chęć do gadania z ludźmi. Jednak zastanawia mnie, bo nikt jakoś o tym nie wspomina, czy na zwale też czujecie się przynajmniej trzy razy głupsi niż zwykle? Niemożność wypowiedzenia nawet najprostszych myśli, sformułowanie najzwyklejszej wypowiedzi zajmuje przynajmniej kilka minut. Ciężko przebywać w takim stanie w towarzystwie, bo od razu widać, że jest się naćpanym mimo iż działanie narkotyku już dawno przeminęło. Jestem nowicjuszem w temacie beta ketonów, wiec ciekawa jestem czy też tak macie czy to tylko u mnie się tak objawia?
życie jak las vegas parano
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.