Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 138 / 1 / 0
deksa, deksa więcej to Cie zegnie jak trza, nocoty nie wiesz?
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Zajarałbym jointa.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1683 / 126 / 0
Jak myslicie znajde dzis otwartą apteke?
  • 3497 / 741 / 9
nierozumiem pisze:
Deksa, deksa więcej to Cie zegnie jak trza, nocoty nie wiesz?
Kurcze, aż tak? A ile dexa na podbitke?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 1 / 0
Dżon Drevolta ja znalazłem :3

Serio pytasz?
Jak tak to serio odpowiem:
Gdy rzadko grzejesz to 60-80
Jeśli jednak często to ze 120 o ile w ogóle podziała bo nie wiem jak to jest z tolerancją na deiksem nigdy nie miałem
A jak jednak to prowo to zignoruj xD
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Zgienty weź se zarzuć deksa ze 300 i po 40 min przykodżitsuj - tak, żeby się peaki nałożyły. To nie jest to samo co "podbijanie deksem", to je mix deks+koda jak sie peaki nałożą to jest zajebiście naprawdę polecam %-D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3497 / 741 / 9
Kurwa wlasnie musze zrobic ten mix kiedys. Wstyd sie przyznac ale nigdy nie podbijalem. :blush: cos tam grzeje jak zalozylem bluze trzeba pomoc tej cipce kodzie. Kurde moze jakbym jutro znowu zarzucil to by lepiej porobilo?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Ja to se jutro zarzucę. Wiem to po prostu. Czuję w kościach. :D Bronić się będę jak czegoś złego, ale i tak nogi same zaniosą mnie do apty. To nie przypadek, że wystarczy, że wyjdę z domu i po schodkach i jestem w aptece. %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1683 / 126 / 0
Wszystkie apteki pozamykane, ah ten katolicki kraj
  • 1509 / 223 / 0
Dymaj do całodobówki. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Zablokowany
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.