Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 853 / 57 / 0
Twój opis zupełnie nie pasuje do MDMA, aczkolwiek nie będę się wymądrzał - organizmy są różne i mogą różnie reagować.Tyle że ja nigdy nie spotkałem się(znajomi też), z podobnymi reakcjami.Ręki sobie nie dam uciąć ale palca może bym dał że te 80mg czyli dawka progowa, jeśli było to MDMA , nie mogło by wywołać takich skutków.Chyba że masz jakąś alergie ale z tym też się nie spotkałem.
Jak dla mnie to przyjmujesz jakieś RC ale to tylko taka internetowa podpowiedź(coś jak stawianie diagnozy choroby przez net) .Chyba że to przez te wrzody, nie wiem, musiał by ocenić na żywo;)
  • 125 / / 0
jol.

mam pytanie. nie jadlem groszkow juz jakies 3.5miesiaca. zraz wracam z uk i chce sprawdzic czy magia wrocila, ale mam opcje jeszce przed fazowaniem na groszkach zjesc porcje grzybow i tutaj mam dylemat - czy jak zjem grzyby to czy wplynie to na jakosc fazy na MDMA?? w odstepie czasowym powiedzmy pare dni?
  • 231 / 11 / 9
nie, poza tym, że grzyby zmieniają ludzi.
  • 10 / / 0
A ja tak zapytam w sumie, pixy mi strasznie wolno wchodzą. Każde. Po zjedzeniu reszta ekipy ma już misiowaty świat, a ja sobie tak łażę i łażę, "takie booom" towarzyszące wejściu zazwyczaj czuję po 1,5-2h od wzięcia, gdzie np. innym dzieje się to o wiele szybciej. Trochę to wnerwia (potem), że każdemu schodzi a mi jest pięknie :C I w sumie czy coś zjem, czy na czczo, czy wychylę coś przed czy nie - jeden pies :F No i ten, dlaczego tak jest? Zarzucać wcześniej, czy co?

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik sin69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
Nie myślałeś może o tym, żeby je rozdrobnić ? Może masz wolne trawienie i dlatego się dzieje. Jeśli to nie pomoże to zarzucaj wcześniej ; ) jakieś wyjście warto znaleźć.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 2876 / 267 / 0
no chyba logika nakazuje brać wcześniej po prostu, jak bez różnicy na jaki żołądek zarzucasz i się ładuje tak samo długo
  • 11 / / 0
sin69 pisze:
A ja tak zapytam w sumie, pixy mi strasznie wolno wchodzą. Każde. Po zjedzeniu reszta ekipy ma już misiowaty świat, a ja sobie tak łażę i łażę, "takie booom" towarzyszące wejściu zazwyczaj czuję po 1,5-2h od wzięcia, gdzie np. innym dzieje się to o wiele szybciej. Trochę to wnerwia (potem), że każdemu schodzi a mi jest pięknie :C I w sumie czy coś zjem, czy na czczo, czy wychylę coś przed czy nie - jeden pies :F No i ten, dlaczego tak jest? Zarzucać wcześniej, czy co?

Pozdrawiam
Po prostu masz inną konfigurację enzymów trawiennych niż reszta towarzystwa.
p4weu dobrze mówi, po prostu bierz wcześniej:) Od siebie dodam tyle, że popij ciepłym napojem - np herbatką (czarną) - to wykluczy opcję 'powolnego' metabolizmu.
  • 1817 / 110 / 0
sin69 nie martw się jak też tak mam. Mi tak samo łysiczki długa wchodzą (wszyscy dawno już na bani) jak i tablety. Godzina minimum a nawet i półtorej. Niektórzy tak mają po prostu. Taka uroda.
  • 196 / 7 / 0
Osobiście zdobyłem tabsy i chciałbym je wypróbować z jakąś trypaminą np. MiPT. Jeżeli nigdy nie brałem tych tabsów to lepiej nie ryzykować takich zabaw i przetestować powiedzmy 1/2 wrzucac solo?
jak to jest z tymi tabsami brania w domu z muzyką? ktoś testował i polecał? takowego 5mapb to testowałem sam i było wybornie
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5355 / 961 / 0
Napisz jakie masz tabsy, moze ktos je rozpozna i napisze Ci chociaz co wnich siedzi. Bo roznie bywa.

Na poczatek polecam jedna stestowac solo, bedzie dobrze tak jak solo po 5mapb, jesli trafiles na MDMA. Zobaczysz jaki jest po tym peak , a na nastepny trip zrobisz sobie , candyflipa z tryptamina :)
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.