Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Dlaczego nie spróbujecie 4fma ?
Boicie się zwały czy ki huj że szprycujecie się tym penciakiem ?
Raz na mieście kumpel miał kosior temat który miał być mefką a okazał się pente , ja pierdole super wystrzelony byłem bo zajebałem pierwszego na testa 200mg i wyjebało mnie konkretnie ale po gramie ojebanym w 4h wyłączyłem tv jak usłyszałem że sąsiedzi przechodzą po korytarzu , 2h stałem z gilami lecącymi z nosa przy wizjerze i czekałem aż ktoś przyjdzie a jak odchodziłem to znowu coś słyszałem - szpieg zwiadowca w dupe jebany i zamiast wziąć alpre to stałem jak ten debil bo była zajebista adrenalina :moody:
Super substancja
Chyba wyczerpano już potencjał beta - ketonów. Pokazały co miały najlepszego (4-MMC to jednak klasa) i to co zostało teraz na legalnym rynku to zwyczajnie druga liga. Chyba alfa-PVP i 3-MMC są jedynymi wartymi uwagi. NEB też kiedyś był całkiem, całkiem albo bufedron. Teraz tolerancja spora i długo nie sięgałem po nie, bo zadowalających efektów nie spodziewam się niestety.
Co do hipokryzji - nie załapałem, gdzie ją widzisz.
Sprawdź maila Rubens ;)
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Ktoś jak nie robi ciągów i spróbuje pente i 4fma to nigdy więcej nie sięgnie po to pierwsze.
No chyba że ktoś jest uzależniony od formowania kresek i sniffowania czyli tej całej narkomańskiej otoczki :)
Po kilku próbach z 4-FMA uważam, że jest to naprawdę jeden z lepszych RC, który zapewnia mi bardzo przyjemne odczucia, ale jej mocny wpływ na serotoninę powoduje, że stosowanie go celem uzyskania pobudzenia w moim przypadku jest nieporozumieniem - tu 2-FA wypadało znacząco lepiej Siląc się na porównywanie 4-FMA do jakiegoś beta-ketonu to chyba najbardziej kojarzy mi się 3-MMC (to jedynie pewne podobieństwa ale różnic też jest trochę, I w tym zestawieniu 4-FMA znaczy dla mnie więcej, po prostu bardziej odpowiada mi jego działanie.
@TRD - odpisałem na maila.
pozdro
woojashek pisze:Ja pierdole Hipokryci :D
Dlaczego nie spróbujecie 4fma ?
Boicie się zwały czy ki huj że szprycujecie się tym penciakiem ?
Raz na mieście kumpel miał kosior temat który miał być mefką a okazał się pente , ja pierdole super wystrzelony byłem bo zajebałem pierwszego na testa 200mg i wyjebało mnie konkretnie ale po gramie ojebanym w 4h wyłączyłem tv jak usłyszałem że sąsiedzi przechodzą po korytarzu , 2h stałem z gilami lecącymi z nosa przy wizjerze i czekałem aż ktoś przyjdzie a jak odchodziłem to znowu coś słyszałem - szpieg zwiadowca w dupe jebany i zamiast wziąć alpre to stałem jak ten debil bo była zajebista adrenalina :moody:
Super substancja
Ja tez nie rozumiem jak w ogole mozna to cpac, Ja bym tego za darmo nie chciał. A teraz moje:
Po ojebaniu jakies tam ilosci - w pokoju telewizor na "jedną kreske" volume
PS; Zmiotka była oczywiście po to żeby komuś ewentualnie przypierdolić , bło nawet zabawnie ale pomyślcie sobie , że zamiast szczura zjadł gram, został sam i nie daj boże miał nóż a jakiś sąsiad by weszedł po prostu do piwnicy swojej a taki typ naglr wyskoczył by zza winkla po ciemku , niewiadomo co by takiemu człowiekowi przyszło do głowy ;/
była lepsza jak i wpływ na organizm nie wiedziałem że może istnieć coś bardziej gorszego
nawet jak się z ekotem przesadziło to w błyskawiczny sposób można było go wypłukać z organizmu
używając alkoholu przy pente taka opcja nie istnieje.Pente przyczynił się do tego że zrywam
całkowicie znajomość z wszelakimi bk i stymulantami także i dobrze.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.