Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
50mg? Ty sobie chyba żartujesz, prawda?

Siekaj od 100mg w górę sniffem i od 200mg w górę oral.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
Szybkie pytanie, wypicie 4-5 piw przed zarzuceniem zmniejszy chciane efekty tej substancji czy może podbije? Ma sens pić przed czy lepiej odpuścić ? Planowane zarzucanie oralnie - o ile ma to znaczenie.
  • 1141 / 116 / 0
podbije. Wrzucanie ketonów po alkoholu zawsze podbija działanie.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 978 / 121 / 0
Czysto serotoninowe 4cmc średnio się komponuje z dużymi ilościami alkoholu. Chyba, że sort stymuluje odczuwalnie oprócz euforyzowania wtedy ok.

Btw uwielbiam zrobić jakąś dobrą flaszkę, być już bardziej pijanym niż lubię (ogólnie stanu mocnego upojenia nienawidzę bardziej niż trzeźwości nawet) i wtedy jak już oczu nie mogę zamknąć bo wszystko się kręci, pach pach kryształ w nos i jak ręką odjął, cudo, śmigamy dalej :D

Miksowanie dużych ilości alko z jakimikolwiek stimami może być bardzo szkodliwe, zwłaszcza jeśli mówimy o takich tematach jak jakieś cmc które nie do końca wiemy jak zadziała. Pamietaj o nawadnianiu bo alko działa moczopędnie, stimy też odcedzają z wody. Dużo soków pij w trakcie, nie wody.
  • 479 / 15 / 0
O boże, ale dyskusja mnie tu ominęła. %-D
Ale mam pytanie:
08 sierpnia 2017Kochanek Heleny pisze:
Podanie pr jest o wiele mniej szkodliwe niż podanie sniffem
09 sierpnia 2017KaramakatE pisze:
rozumiesz znaczenie sformułowania "relatywnie najmniej szkodliwy/a"?
To są opinie czy fakty na podstawie badań naukowych?
Bo nie wiem czy mam te stwierdzenia umieścić w tej samej kategorii co np. "jak nie piecze w nos to nie jest neurotoksyczne" czy nie.
Król Jest Tylko Jeden
  • 5045 / 863 / 0
z nosa nigdy w 100 rpocent sie Ci nie wchlonie, z dupy jak nie zrobisz super lewatywy takze . Co do drogi podania, to moze byc bardziej lub mniej uzalezniajaca.. W przypadkuchlorowcow także destrukcyjna. Robi hiroszime ze sluzowki nosa, z dupy i z zoladka tez jak walimy na pusty. I w ogole jest gownianym ketonem.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 978 / 121 / 0
11 sierpnia 2017testerr pisze:
Ale mam pytanie:
Bo nie wiem czy mam te stwierdzenia umieścić w tej samej kategorii co np. "jak nie piecze w nos to nie jest neurotoksyczne" czy nie.

Jedna kwestia: jakie możliwości regeneracyjne ma śluzówka w dupie a jakie ta w nosie, która nie ma nawet sekundy spokoju od wszelakich czynników zewnętrznych.
  • 3231 / 549 / 0
Pozostaję wybierać.
Albo w nosie katarek, albo z dupą ciężko się będzie wysrać :huh:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 9305 / 1809 / 2
12 sierpnia 2017Kochanek Heleny pisze:
11 sierpnia 2017testerr pisze:
Ale mam pytanie:

Jedna kwestia: jakie możliwości regeneracyjne ma śluzówka w dupie a jakie ta w nosie, która nie ma nawet sekundy spokoju od wszelakich czynników zewnętrznych.
Słyszałeś o Wit A i B2?
O uszczelnianiu sluzowek?
Słyszałeś o kremach na poparzenia? (TO już bardziej nos)
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 987 / 38 / 0
Lepsze to to od 3-CMC? Jak biorę SSRI to chyba gorsze, co nie? Bo nie będzie takiego fajnego serotoninowego kopa?
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.