Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 486 / 27 / 0
MDA ciężko jest dostać, nie łudź się że powrzechnie śmigają na tym tabsy, to nie '97 ;) to jest jeszcze lepsze od MDMA.
Akurat u @eliota pewnie skład jest wiadomy więc..

nie róbmy offtopu, takie luźne dyskusje to do knajpy raczej
ciris@tutanota.com
  • 2876 / 267 / 0
MDMA przy MDA to nawet nie stało ;) ciężko opisać jak ktoś próbował tylko MDMA, ale jest to 8h mega stymulującej ekstazy
  • 623 / 22 / 0
MDA działa do 5-6h podobnie jak 6-APB ale wiadomo bf to inna liga.P4weu sniffowałeś MDA?
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 2876 / 267 / 0
jadłem wielokrotnie, wciągał znajomy, ale on z drugiej strony tylko wciągał; ogólnie jak zależność taka jak przy MDMA to nie żaluję że nie wciągałem, bez sensu. i trzyma spokojnie 8h, ciężko uwierzyć, ale tak jest, po 7h od rozpoczęcia fazy miałem jeszcze lekko kwasowe widzenie, tj. wszystko oddychało i falowało w lekkim stopniu, za każdym razem po dawce 100 mg
  • 1121 / 157 / 0
Skoro w APB-6 niemalże się zakochałem, to MDA w ogóle by mi podeszło. W najbliższym czasie nie wyobrażam sobie tego nie przetestować. To będzie idealna substancja..
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 2876 / 267 / 0
MDA testowalo w sumie paru moich znajomych opinie były zawsze dwie - albo najlepiej na świecie albo za grubo :D
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 1121 / 157 / 0
Dziwne że tak mało osób próbuje tego specyfiku. Wystarczy spojrzeć ile ma stron temat na hajpie o MDA.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 2876 / 267 / 0
przeciez to hipsterski narkotyk ze hoho, nikt nigdy o tym nie słyszał wsród tylu poznanych dilerow, ja oczywiście próbowałem z zagranicy, bo w Polsce chyba nie ma opcji tego dostać. w ogole na ulicy prócz Kanady chyba o to strasznie cieżko
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 486 / 27 / 0
MDA to kozak tylko dla wtajemniczonych, to prawda :D nie róbmy offtopu, bo syf się tu robi
ciris@tutanota.com
  • 44 / 1 / 0
Jak wygląda sytuacja, jeśli chodzi o cenę pigułki? Planuję niedługo coś zamotać i szczerze nie mam pojęcia, od jakiej ceny zaczynają się te dobrej jakości, a jaka cena jest zdecydowanie przesadzona. Po ile kupujecie u siebie dobre pixy?
ODPOWIEDZ
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina