Uroboros pisze:Hahaha, nieraz tak miałem, kurwy demoralizujące, człowiek chce kulturalnie przerwę zrobić, ambitnie deksa je, a te wciskają na siłę kodę.
Swoją drogą w niedzielę przyszło do mnie (dostałam!) 150 mg z Antka, którego sobie elegancko filtrowałam ku ekstrakcji na legalu na starym mieście pod informacją turystyczną.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Jednak po wczorajszym kodzeniu stwierdzam ze lepiej polknac tabletki w calosci bo faza trwa dluzej
Pora poszukać kogoś lepszego na Twoje miejsce, pierdol sie tfu!
A tak serio to weź może z makiem coś spróbuj albo w ogóle daj sobie siana, hm ?
To ona jest śmieszna xD Narkotyk który nie czesze, nie pije syropu codziennie to powinien działać co za spierdolona substancja
Takie pierdolenie, nie bierz tego na poważnie nie jestem jakoś bardzo przejęty z tego powodu(no może troszeczkę, góra pół godzinki od niewejścia fazy of course xD)
Ja juz sie do tego przyzwyczailem
Drevolt pisze: Ja juz sie do tego przyzwyczailem
Pora lulu, już 36h minęłoo z otwartymi powiekami
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.