Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1509 / 223 / 0
Uroboros pisze:
Hahaha, nieraz tak miałem, kurwy demoralizujące, człowiek chce kulturalnie przerwę zrobić, ambitnie deksa je, a te wciskają na siłę kodę %-D.
A to jebaki podstępne. %-D

Swoją drogą w niedzielę przyszło do mnie (dostałam!) 150 mg z Antka, którego sobie elegancko filtrowałam ku ekstrakcji na legalu na starym mieście pod informacją turystyczną. %-D Baby na spacerach odwracały bachorom głowy, ich mężowie (czy chujwikto) patrzyli z obrzydzeniem na mnie na tych schodach nad dwoma kubkami jednorazowymi i poćpanego speedem kolegę. A później odwiedziliśmy jednego z użytkowników forum. Udane popołudnie. Jak na dobre 3 miesiące (teraz to chyba już ze 4 będą biły) abstynencji i tylko kilkurazowe odstępstwa od tego to słabe wejście i słabe trzymanie tej kody, oj słabe.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1683 / 126 / 0
Kruszenie zajmuje mi nie wiecej niz 30 sekund, wtedy zalewam to malutką iloscią wody i wypijam
Jednak po wczorajszym kodzeniu stwierdzam ze lepiej polknac tabletki w calosci bo faza trwa dluzej
  • 1509 / 223 / 0
Było już mówione - bo wchodzi stopniowo, ponieważ organizm musi sobie przetrawić te tabsy.
  • 138 / 1 / 0
Pierdole te kodeine już wchuju mam cie suko, po półtora rocznej znajomości nic już dla mnie nie znaczysz, nie działasz na mnie jak kiedyś, nie mam dla ciebie siana mała, mała to jest faza z tobą skurwiłaś się kiedyś byłaś inna, teraz nic nie znaczysz dla mnie, ździroo!
Pora poszukać kogoś lepszego na Twoje miejsce, pierdol sie tfu!
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Proponuję swoje frustracje wyrzucać w wątku o nawijaniu na "fazie", u Ciebie raczej bez niej w sumie, tutaj brzmi to śmiesznie. %-D Poza tym, stary, czego Ty oczekujesz ? Półtora roku i chcesz upizgania ? Upozgania od kody ? Weź zainwestuj w MST albo od razu jedź po hel. :*)
A tak serio to weź może z makiem coś spróbuj albo w ogóle daj sobie siana, hm ?
  • 1683 / 126 / 0
Ja musze w koncu sprobowac podbic kode DXM bo nigdy tego nie robilem
  • 138 / 1 / 0
@Hexe

To ona jest śmieszna xD Narkotyk który nie czesze, nie pije syropu codziennie to powinien działać co za spierdolona substancja

Takie pierdolenie, nie bierz tego na poważnie nie jestem jakoś bardzo przejęty z tego powodu(no może troszeczkę, góra pół godzinki od niewejścia fazy of course xD)
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2016 przez nierozumiem, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
No jak koda nie dziala tak jak my tego chcemy to mozna sie wkurzyc
Ja juz sie do tego przyzwyczailem
  • 1509 / 223 / 0
Drevolt pisze:
Ja juz sie do tego przyzwyczailem
Ejno, kuhwa. Właśnie. %-D Chyba każdy to wie i każdy tego doświadczył, a ten tu się bulwersuje. Zluzuj majty, stary, i może jutro wejdzie lepiej. :*)
  • 138 / 1 / 0
Hahahaha xD

Pora lulu, już 36h minęłoo z otwartymi powiekami
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.