Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 330 / 19 / 0
Weekend czas zaczac - 300mg sie laduje, poduszka taka miekka :)
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 1794 / 124 / 0
Dziś nic nie walę, od rana na działce zapierdalałem, teraz obiadek i wieczorem na koncert Mozila :cheesy:. Chyba jutro sobie odbiję. Nawet chętnie w sumie, bo jutro spaghetti na obiad, a uwielbiam szamać coś dobrego na peaku kody.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 330 / 19 / 0
Ech, koda jednak jest zbyt kaprysnym opio dla mnie - jakiekolwiek opio laduje raz na pare miesiecy (chyba nie jestem typem opiatowca ;p) i jak ostatnio 300 ladnie porobilo, tak teraz moze godzina relaksu a teraz takie "niedocpanie" lol ;) chyba czas isc po jakies dobre winko na podkladzie z clonazolamu ;]
  • 214 / 18 / 0
300mg na podkładzie z flubro 4mg, rozgrzewaczy i DXM 32,5mg.
Pięknie.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1667 / 305 / 0
novaQ pisze:
Ech, koda jednak jest zbyt kaprysnym opio dla mnie - jakiekolwiek opio laduje raz na pare miesiecy (chyba nie jestem typem opiatowca ;p) i jak ostatnio 300 ladnie porobilo, tak teraz moze godzina relaksu a teraz takie "niedocpanie" lol ;) chyba czas isc po jakies dobre winko na podkladzie z clonazolamu ;]
Klonazolam i wino? To się nie może skończyć dobrze %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 330 / 19 / 0
Skonczylo sie dobrze - po *zolamie i wypiciu 1/4 wina pojawily sie "nody" %-D ale to wino pilem prawie 3 godziny wiec pewnie zbieglo sie to w czasie z peakiem kody, ogolnie chillout, spokoj, cisza i ogolnie relaks, to czego potrzebowalem juz od jakiegos czasu.
  • 1683 / 126 / 0
Jak ja dawno nie kruszylem thioco, nie cierpie tego smaku ale czego sie nie robi dla (moze) lepszej fazy %-D
  • 138 / 1 / 0
I znów to samo w aptece
Dobry, Acodin syrop
Thiocodin?
Acodin!
Nie ma, mamy Thiocodin chce pan?
Moze być xD
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Hahaha, nieraz tak miałem, kurwy demoralizujące, człowiek chce kulturalnie przerwę zrobić, ambitnie deksa je, a te wciskają na siłę kodę %-D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 74 / 3 / 0
Drevolt pisze:
Jak ja dawno nie kruszylem thioco, nie cierpie tego smaku ale czego sie nie robi dla (moze) lepszej fazy %-D

można wiedzieć w jakim celu kruszysz thiocodin? Ja zawsze w ciepłej wodzie rozpuszczałem co zajmowało ze 3 minuty.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.