Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 14 / 0
Kilka dni temu czytałem stare posty w tym wątku. Pewien użytkownik pisał o tym, że w przypadku phenibutu występuje taki sam schemat uzależnienia jak w przypadklu bezno i giebla. Zgadzam się z tym, wpierdala to przeokrutnie. Mając ilość x na stanie bardzo trudno kontrolować kiedy zażywamy ten środek. W moim przypadku zacząłem w pewnym momencie brać co drugi dzień, nie musicie się domyślać, że ten dzień bez przyjętej dawki był kiepski. Wysypałem ostatnie 5g przez okno %-D

Swoją drogą to najlepszy imprezowy środek według mnie mimo, że nie testowałem go w tych okolicznościach.
W przyszłości zarzucę w miksie z molly.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 245 / 33 / 0
Polecam gorąco bo z mdma łączy sie wspaniale, muzyka po prostu brzmi bosko <3 Tylko ja bardzo male dawki bralem, jakies 50mg donosowo przez cala noc i bawiłem sie super.
  • 2 / / 0
50 mg? chyba chodziło Ci o 500 mg?

Z alkoholem się miesza tak, że po przespanej nocy kręci Ci się w głowie. A sama faza jest taka, że alkohol wchodzi szybciej i mocniej.
Na mnie 1,5 g na 1 raz zadziałał najlepiej, czułam się jak Bóg wszechświata, później 3 g samo pobudzenie i chęć do działania, a dawki 5-6 g już mocno nasennie, oczy same się zamykają.
  • 245 / 33 / 0
no co Ty chyba moja serotoninka by sie nigdy nie odnowiła po takiej dawce, naprawde to były b. malutkie dawki i dla mnie było to satysfakcjonujące.

Dzisiaj, 300mg pregi, 2g fenia i 450 kodzitsu, jest cudnie ale wypadałoby sie powoli ogarnąć.
  • 389 / 99 / 4
Z tego co wiem to akurat na poziom serotoniny fenibut specjalnie nie wpływa w żadne sposób: "[...]phenibut did not significantly influence the levels of GABA, serotonin, and dopamine in various brain structures and produce a moderate decrease in the level of norepinephrine in the hippocampus" (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19334514/ - "Effect of phenibut on the content of monoamines, their metabolites, and neurotransmitter amino acids in rat brain structures", Eksp Klin Farmakol., 2009).
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 44 / 14 / 0
Trochę offtop ale koledze chyba chodziło o 50mg mdma sniffem, ale mogę się mylić.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 245 / 33 / 0
Tak dokładnie chodziło o emeczke, fenibut w ogole serotoninowo na mnie jakos nie dziala, umiem wyczuc co to znaczy bo jednak juz testowalem kratom, tramal i j.w mdma. 500mg bez tolerki by mi urwało głowe, z przyjemnosci rozlewającej sie po całym ciele a potem bym mial depresje 5 dni.

Gdzie teraz dobry fenek w krysztale?
  • 389 / 99 / 4
Mój błąd. Niech zostanie jako ciekawostka. O dostępność najlepiej zapytać w dziale sprzedawcy +.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 140 / 11 / 0
Poprzednio zamawiałem od szwajcara fenibut paczke 10g i 20g to był bardziej jak cukier puder, dzisiaj otwieram pake 50k od razu widać i czuć, że jak kryształ XD

Nie wiem czy przy większych paczkach mają w krysztale czy zaczęli w takiej formie sprzedawać? Ta 50g kupiona na początku sierpnia.
  • 1 / / 0
Mam pytanko, dość skomplikowane ale to narko forum więc liczę że ktoś się wypowie. Sprawa wygląda tak że w weekend po miksie koks+fenibut+alko+kratom byłem odwiedzić panią lekkich obyczajów i niestety spełzło na niczym. Znaczy coś się ruszyło po chwili flak. Jestem za granicą i trochę z przymusu ten kratom i fenibut aczkolwiek klasyczne opio już długo i wiem czego się spodziewać. Podjąłem dwie próby w dwa dni i zawsze taka lipa. Dnia drugiego nawet kamagra nic nie zmieniła. Czy to możliwe że to przez fenka czy może lepiej szukać przyczyny w innej składkowej (świetnego swoją drogą) miksu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.