Swoją drogą to najlepszy imprezowy środek według mnie mimo, że nie testowałem go w tych okolicznościach.
W przyszłości zarzucę w miksie z molly.
Z alkoholem się miesza tak, że po przespanej nocy kręci Ci się w głowie. A sama faza jest taka, że alkohol wchodzi szybciej i mocniej.
Na mnie 1,5 g na 1 raz zadziałał najlepiej, czułam się jak Bóg wszechświata, później 3 g samo pobudzenie i chęć do działania, a dawki 5-6 g już mocno nasennie, oczy same się zamykają.
Dzisiaj, 300mg pregi, 2g fenia i 450 kodzitsu, jest cudnie ale wypadałoby sie powoli ogarnąć.
I thought I was someone else, someone good
Gdzie teraz dobry fenek w krysztale?
I thought I was someone else, someone good
Nie wiem czy przy większych paczkach mają w krysztale czy zaczęli w takiej formie sprzedawać? Ta 50g kupiona na początku sierpnia.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.