Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Dolny Śląsk pozdrawia całą grzybową rodzinkę.
Właśnie 22 sierpnia spacerując po paśmie granicznym( Małe Jasło i Jasło) zauważyłem w jeżykach łysiczki i naszła mnie taka myśl, że po tylu latach pora sobie przypomnieć ich smak, więc w tylko dwóch(!!) jeżykach uzbierałem ich około 60, a było ich na całym szlaku duuuuużo więcej. Później jeszcze raz, chyba 29 pojechałem na ten sam szlak i w kilku jeżykach uzbierałem około 100(zresztą mam je do dzisiaj), a tego dnia również mogłem uzbierać dużo, dużo więcej. Kiedyś już wspominałem o tym w innym poście, że Bieszczady to idealne miejsce na grzybki, nawet na początku sierpnia.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
@CATCHaFALL ?
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.