Co do nauki, dużo zależy (nie)stety od nawyków i schematów wyrobionych "na trzeźwo" lub wrodzonych zdolności (analogicznie środki dopingujące nie uczynią z kaleki mistrza olimpijskiego, jedynie pozwolą bardzo dobremu zawodnikowi pokonać ciut lepszych). Spory okres swojego życia spędziłem na nauce właśnie na trzeźwo i nauczyłem się uczyć. Dopiero na studiach przyszedł nawał nauki, mało czasu na przygotowanie się do wszystkiego i przede wszystkim niestety wypalenie oraz nasilenie depresji (bliżej mi już do końca studiów na szczęście). Podbicie motywacji i przywrócenie ambicji przez tę substancję sprowadza mnie na właściwe tory, siadam na 4h działania substancji i lecę z robotą, wykorzystując jakieś tam zdolności schowane z tyłu głowy. Także jeśli wcześniej podchodziłeś raczej olewczo do tematu, nie oczekuj cudów. Substancja jest świetna i dawno nie było tak dobrej na rynku, ale żeby ją docenić, trzeba ją stosować jedynie do podkręcenia umiejętności, a nie w celu ich nagłego pojawienia się.
I niestety mimo dobrej diety, tolerka i tak rośnie cholernie szybko.
Tolerka rośnie bardzo szybko. Działania czerwonej łyżeczki podjęzykowo już nie czuję. Ale zauważyłem że mam obniżone libido. Nie mam wogóle ochoty na sex i marszczenie freda :P Również nie zauważyłem porannego namiotu po przebudzeniu. Wsumie mi to pasuje.
Co dziwne wziąłem wczoraj troszeczke (pół czerwonej łyżeczki) o 21 chcąc sprawdzić do której będę pobudzony (orzeźwiony to lepsze słowo) ale usnąłem przed 24.
Dochodzę do wniosku że do tej substancji potrzebna jest obowiązkowo dokładna waga.
Robicie jakieś miksy z 4-F-MPH? Ja zarzucam kofeine 1 tabs (200mg). łyknąłem raz do tego 12ml nalewki z ginkgo biloba ale hmm niewiem czy to jakoś wzmocniło działanie.
Fajnie się na tym robi trening siłowy.
Generalnie substancja podoba mi się. Szkoda tylko że tolerancja szybko rośnie a dorzutki na mnie nie działają.
taka sytuacja
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.