Co do nauki, dużo zależy (nie)stety od nawyków i schematów wyrobionych "na trzeźwo" lub wrodzonych zdolności (analogicznie środki dopingujące nie uczynią z kaleki mistrza olimpijskiego, jedynie pozwolą bardzo dobremu zawodnikowi pokonać ciut lepszych). Spory okres swojego życia spędziłem na nauce właśnie na trzeźwo i nauczyłem się uczyć. Dopiero na studiach przyszedł nawał nauki, mało czasu na przygotowanie się do wszystkiego i przede wszystkim niestety wypalenie oraz nasilenie depresji (bliżej mi już do końca studiów na szczęście). Podbicie motywacji i przywrócenie ambicji przez tę substancję sprowadza mnie na właściwe tory, siadam na 4h działania substancji i lecę z robotą, wykorzystując jakieś tam zdolności schowane z tyłu głowy. Także jeśli wcześniej podchodziłeś raczej olewczo do tematu, nie oczekuj cudów. Substancja jest świetna i dawno nie było tak dobrej na rynku, ale żeby ją docenić, trzeba ją stosować jedynie do podkręcenia umiejętności, a nie w celu ich nagłego pojawienia się.
I niestety mimo dobrej diety, tolerka i tak rośnie cholernie szybko.
Tolerka rośnie bardzo szybko. Działania czerwonej łyżeczki podjęzykowo już nie czuję. Ale zauważyłem że mam obniżone libido. Nie mam wogóle ochoty na sex i marszczenie freda :P Również nie zauważyłem porannego namiotu po przebudzeniu. Wsumie mi to pasuje.
Co dziwne wziąłem wczoraj troszeczke (pół czerwonej łyżeczki) o 21 chcąc sprawdzić do której będę pobudzony (orzeźwiony to lepsze słowo) ale usnąłem przed 24.
Dochodzę do wniosku że do tej substancji potrzebna jest obowiązkowo dokładna waga.
Robicie jakieś miksy z 4-F-MPH? Ja zarzucam kofeine 1 tabs (200mg). łyknąłem raz do tego 12ml nalewki z ginkgo biloba ale hmm niewiem czy to jakoś wzmocniło działanie.
Fajnie się na tym robi trening siłowy.
Generalnie substancja podoba mi się. Szkoda tylko że tolerancja szybko rośnie a dorzutki na mnie nie działają.
taka sytuacja

Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.