Przeprowadzałeś syntezę?
Czy po prostu wyglądał na czysty?
seniorr pisze:Skąd masz taką pewność?
Przeprowadzałeś syntezę?
Czy po prostu wyglądał na czysty?
Oczywiście, że nie zastąpi to laba i profesjonalnych testów, ale też jest jakimś wyznacznikiem.
I tak to dobrze, bo o dziwo ściekło mi do gardła i jako ze w żołądku wolniej szło, to paradoksalnie mnie uratowało.
Zalety:
+ Przez 40 minut na tripie racjonalnie sie zachowywałem, komunikacja z rodzicami/osobami postronnymi była ok, była kultura
Efekty kognitywne mnie nie przeraziły, raczej "bad trip/zły bodyload wygladal tak":
- Chciało mi sie co 3 minuty do toalety, gdyby nie pozostałe objawy to tripa trzeba byłoby spędzić cały czas w kiblu
- Bolał mnie strasznie brzuch
- Z pierwszej strony pojawiły się wymioty, z drugiej strony bałem sie, ze zasypiajac zadusze sie tymi wymiotami
- Minimalne, ale drżenia
- Uczucie arytmii serca
Pisze to w tym wątku, żeby zadać pytania:
- Czy to możliwe, żeby dostać arytmii?
- Czy drżenia są możliwe
- Poratowałem sie 3 mg - dwa podjęzykowo, drugi dożołądkowo. Czy w przypadku 5-meo-malt ratowanie się alprą i/lub propranololem jest racjonalne?
- Czy to można brać jakoś, żeby się tym nie pokarać, w sensie zeby wyczilować ale żeby brak było powyższych objawów?
- Głupie pytanie, ale zadam: Czy tym da sie zabić, powiedzmy w dawce 10-20mg co najwyżej po 2 zapalonych szlugach?
Dodam, ze miałem kontakt z DXM - to to chyba od 2008-2013 i spróbowałem DOC'e, wiec 5-meo-malt zainteresowałem się dlatego, ze mimo iz DXM był dysocjantem, dało się (za dawnych lat) po 225mg mieć tripa i ogarniać wszystko a DOC to już wogóle - masz tripa i możesz iść do spowiedzi w najgorszym przypadku tłumacząc, ze 3-4 godziny spałeś
PS.: W 2008 roku próbowałem DXM i jak wspomiałem - 225 mnie klepało, z 55 do 80 zwiekszyłem wage, zacząłem brać 300mg amitryptyliny dziennie i jak odnowiłem kontakt, to 30 mnie nie klepało
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.