Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 31 / 0
Zjedz dużo DXM w noc przed planowanym tripem, powinno pomóc tylko nie wiem w jakim stopniu bo tolerkę masz wyjebaną w kosmos.
I najlepiej nie kładź się spać na 48 przed, przy ostrym zmęczeniu też zadziała mocniej
BS
  • 295 / 3 / 0
Kurwa, słaby pomysł bo dzisiaj właśnie mam zamiar walić 900 mg DXM. Może jakiś śrogi miks tryptamin na podkładzie z aco zadziała?
ohohosialalala
  • 642 / 18 / 7
Jak dalej będziesz tak napierdalał psychodeliki to w końcu dorobisz się permanentnej tolerancji i nic już na Ciebie nie podziała. %-D
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 14 / / 0
Jako, że zbliża się sylwester to przyszedł czas na małe zakupy. Na początku chciałem kupić tylko trochę bieda-ketonów, ale kumpel namówił mnie jeszcze na 4-AcO-DMT. Mam taki plan żeby wrzucić 4ACO, a gdy peak będzie już odpuszczał chciałbym walnąć co nieco stimków. Czy są jakieś przeciwwskazania aby po tryptaminie zjeść alfa-PVP + 3-MMC? Chodzi mi głównie o sprawy sercowe, itp. Żebym sylwestra nie skończył w szpitalu albo co gorsza w kostnicy. A może są jakieś lepsze stimy, tylko dostępne z internetu, które polecacie?
  • 1329 / 59 / 0
5-MAPB będzie dużo lepsze do misku z 4-AcO-DMT. A wciągać alfę i metafedron na peaku 4aco to chyba nie jest najlepszy pomysł.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 137 / 10 / 0
Czy 5-meo-mipt nadaje się do miksowania z innymi tryptaminami? Mam na myśli konkretnie 5-MeO-MALT oraz 5-Meo-Nipt.
  • 16 / / 0
50mg hometa + 100mg 5apb + mj będzie ok? Co byście zmienili zeby było jeszcze lepiej wizualnie? :-D
5mapb zarzucić równocześnie z hometem?
Uwaga! Użytkownik tabacznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 244 / 13
Na moje to bez sensu... Candyflipping wychodzi fajnie jak nie walisz tyle psychodelika, zwłaszcza, że sama piątka w jakimś tam stopniu też jest lekko psychodeliczna.

Przez tą piątkę tylko będziesz miał zjazd następnego dnia; wrzuć samego hometa z mj i wystarczy
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 137 / 10 / 0
Próbowałem mixu 5-meo-mipt + 5-Meo-Nipt - i nie zauważyłem za bardzo różnicy jakbym zastosował sam 5-meo-mipt, natomiast gdyby porównywać do samego 5-Meo-Nipt to było jakby "głębiej".

Poszło 10mg 5-Meo-Nipt + 5mg 5-meo-mipt. Następnym razem odwrócę proporcje i dam znać.
  • 36 / 3 / 0
Tydzien temu zarzucone 3mmc (ok 200mg), na zejściu (po ok 2 h) załadowane 5MeO-Mitp w nocha (ok 5mg), następnie po ok 1,5h dorzucone 15tab Acodinu, na wzmocnienie działania 5MeO

Efektem był powrót (mocnej) fazy z 3mmc utrzymujący się tyle ile faza na kaszlodynie
faza mocno acodinowa (zaburzenia błędnika, wymioty na wejsciu, dysocjacja, przysypianie w trakcie peeku), ale euforia rodem z ketonu

Pytanie do ekspertów: co mogło być przyczyną takiego stanu? czy to działanie Acodinu rodem z pierwszego użycia (euforia Acodinu nigdy nie byla tak przejrzysta i o takiej sile działania) czy acodin w jakis sposób podbił 3mmc, ktore jeszcze utrzymywało się w organizmie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."