Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Ronald Jusk pisze:Uważam że jażda samochodem po używkach jest tylko dla ludzi odwpowiedzialnych i na odpowiednich środkach w odpowiednich dawkach.
Raz byłam zmuszona prowadzić na drugi dzień po ostrej dysocjacyjnej fazie (a wiadomo, że w takim przypadku zejście jest też poważnym stanem nietrzeźwości) i nigdy więcej tego nie powtórzę. Droga była krótka i nic się nie stało, ale czułam, że nie mam pełnego panowania nad sobą (a co dopiero nad autem).
Pamiętam też, jak raz w kilkudniowej przerwie od ciągu prowadzilam i o mało nie wjechałam w jednokierunkową trzypasmówkę. :/ No, ale wiadomo, ja to ja... Nawet na trzeźwo jestem rozkojarzona, zresztą ogólnie nie jestem świetnym kierowcą.
Tak jak te debile z programu uwaga
[ external image ]
Ale o czym Ty mówisz? Bo z tego, co widzę, to piłeś do tego, że nietrzeźwi kierowcy są często niesłusznie karani, nawet jeśli popełniają mniej błędów, niż trzeźwi. Cholera, tu przecież nie chodzi o jakiś czas reakcji, rachunek prawdopodobieństwa i inne pierdoły. Sęk w tym, że jak jesteś naćpany, to czasem nie potrafisz dobrze dupy powycierać, a co dopiero prowadzić odpowiednio auto. :wall: Jasne, pewnie są ludzie, którzy naćpani funkcjonują lepiej, niż na trzeźwo, ale są to raczej wyjątki, a ogólnie człowiek porobiony prowadzić nie powinien. Jak ktoś ma taką papę z mózgu, że nie potrafi się obejść bez narkotyków i nawet kiedy wie, że będzie prowadził, to musi sobie coś przydupić, to nie powinien nawet na rower wsiadać. :nuts: Przyczyna jest prosta: nie jest odpowiedzialny za samego siebie, więc jak można dopuścić do tego by był odpowiedzialny także za innych?
Sądzi się za to co się zrobiło a nie za to co może się zrobić. Kiedyś dojdzie do takiego absurdu że zamkną kogoś z nożem przy grillowaniu bo mógł kogoś tym nożem zadźgać a w dodatku był jeszcze napity.
Pożal się boże nad umysłem lewaków i ich durnych feministek co im obciągajo
Teraz jest nawet tak źle że prawo zaczyna działać wstecz.
Przykład
Kiedrowcy którzy mieli wydane bezterminowo prawo jazdy muszą je wymienić po 15 latach od 14 stycznia 2013.
Jebać rostowskiego
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.