Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 983 / 16 / 0
Ja też robię sobie przerwy, rozmawiałem z lekarzem - powiedział, że dawka 60mg (czyli max z ulotki) nie jest neurotoksyczna "Nawet jak to podasz dożylnie, co sporadycznie ci się zdarza z tego co pamiętam.
Znamy się nie od dzisiaj, wykłady na temat szkodliwości stymulantów i konsekwencji wstrzykiwania substancji odzyskanych z tabletek zostawię sobie jak zaproszą mnie do szkoły.
Masz zapas tabletek i strzykawek nie od dzisiaj, ubytku neuronów ani żył nie zauważyłem.
Bierz witaminy i ewentualnie piracetam, jeżeli przekroczysz 100mg w ciągu dnia to zainwestuj jeszcze w jakieś batony, bo organizm zużywa naprawdę dużo energii przy takiej dawce, moim zdaniem to głównie "niedocukrzenie", a nie nadmiar noradrenaliny wpływa na problemy z koncentracją pojawiające się przy wyższych dawkach."
  • 204 / 6 / 0
Prosilbym o informacje w czym sie rozpuszczaja pozostale skladniki medikinetu cr w celu ekstrakcji. Jesli ktos by mnie nakierowal na ekstrakcje bylbym wdzieczny.
  • 983 / 16 / 0
Zdaje mi się, że też wystarczy IPA tylko musisz się bardziej namęczyć żeby rozjebać te tabletki.
  • 454 / 27 / 0
Jaka jest optymalna dawka metylo o natychmiastowym uwalnianiu dla osoby ważącej blisko 100 kg ?
  • 204 / 6 / 0
Mowimy o dzialaniu terapeutycznym czy rekreacyjnym ?

Fuzja - 909

IPA czyli co ? :< Czy Medikinet to pochodna benzylpiperydyny?
  • 3362 / 353 / 0
Izopropanol
  • 983 / 16 / 0
Raczej terapeutycznym.
To nie zaleźy od wagi.
Startujesz od 5mg i ponosisz.
Ja ważę 60kg, nie miałem toleramcji na stymulanty, wbili mi 60mg/dziennie w 2-3 dawkach, dawki i ilość ustalić samodzielnie.
Raczej usłyszysz to samo.

Fuzja - 909

Ze zwykłym robię tak.
1. Kruszę tabletki
2. Wsypuję do słoika od Xanaxu
3. Zalewam izopropanolem (100% - bezwodny, niby oczywiste ale pytania padały różne.
Innego izopropanolu nigdy nie widziałem, kupowałem w chemicznym i polecam to źródło. Legalnie i z 15zł/l)
Tyle IPA ile wydaje mi się słuszne.
4. Mocno wstrząsam przez kilka minut.
4. Odstawiam na 2h
5. Pipetą ściągam alkohol z nad osadu do zlewki
6. Dolewam drugą porcję IPA (kiedyś zdarzył mi się gorzki osad po jednorazowej ekstrakcji)
7. Potrząsam, odstawiam na 2h, całość filtruję do zlewki z pierwszą frakcją przez strzykawkę (jak metkat, chusteczki są ok).
8. Odparowuję na łaźni wodnej pod wyciągiem (musisz kontrolować i mieszać żeby nie osadzało się na ściankach) ale nie do sucha tylko tak na oko, żeby odparowało sobie spokojnie bez podgrzewania i w zależności od oczekiwań:
a)Chcę roztwór do zastrzyków - wlewam do słoika po Xanaxie, ogrzewam na łaźni do sucha I ZOSTAWIAM OTWARTY SŁOIK NA 24h! - (metylofenidat jakoś wiąże alkohol w tych kryształach - nie znam się na tyle na chemii, po prostu wciągnięcie takich kryształków przysmaży Ci śluzówkę izopropylem, podanie dożylne... no dlatego zostawiam otwarty)
Po czym na etykietce zaznaczam ile mg tam jest, jeżeli zużyję to w ciągu miesiąca, a nie będę ruszał z domu to dolewam z 5ml spirytusu i zaznaczam stężenie (zazwyczaj 100mg/1ml, strzała robię tak zazwyczaj z 50mg jak się bawię, więc do strzykawki 5ml nabieram 0,5ml z tego słoika i 4ml wody.)
b)Chcę kryształki - wlewam do krystalizatora, zostawiam na 24h, później zdrapuję.
  • 2814 / 14 / 0
yass pisze:
Mam takie pytanie. Jak z Adderall kupiony za granica bez recepty? Celnicy moga zatrzymac lek i moge za to beknac?
Czytaj: http://talk.hyperreal.info/zamawianie-l ... 92-10.html
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 27 / 0
Dawki rzędu 60 mg działają na mnie neuroleptycznie co może znaczyć że mam wysoka tolerke na dopaminergiczne specyfiki... moze warto do metylo dodac L-DoPA?
  • 94 / / 0
Pytanko do tych co mają lek legalnie, czy psychiatra/neurolog może mi wypisać medikinet/concertę po 1 wizycie (podstawy jakieś tam mam, ale żadnych wpisów do rejestru czy coś takiego) czy potrzebne są jakieś specjalistyczne badania? A i czy to prawda że Medikinet 5 mg jest na zwykłą receptę?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.