Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor:Biały
Kształt:Okrągły
Logo:Serce <3
Gdzie kupione:Warszawa
Kiedy kupione:04.07.07
Sposób przyjęcia:Doustnie
Opis działania:Za duzo fety, mało MDMA
Ocena działania:7/10
Dodatkowe komentarze:Wziełem sztuke, po 40 min dojadłem połówke, zaczynało coś mnie brac ale słabo, dojadłem jeszcze sztuke i dopiero za krótka chwile zaczynalo sie robic miło (ogolnie ponad 1h czekania :S) wszystko sie podoba, zajebisty stan ale nie chce sie tanczyc jedynie co to muza dobrze wchodzi, lekkie haluny, obraz sie tnie :P
Kolor:Biały
Kształt:Okrągły
Logo:Serce <3
Gdzie kupione: gorny slask
Sposób przyjęcia:Doustnie
Ilość: 2, po godzinie następne 2
Ocena działania:3/10
Dodatkowe komentarze: po 2 krążkach zrobiło się średnio fajnie. Dopiłem kawczana i zdecydowalem ze trzeba wrzucic kolejne dwa. Niestety te piguły są bardzo słabe, mało euforyczne i trzeba by ich zjeść z 15 przez noc żeby faktycznie sie zajebiście pobawić:) pozdro
Kolor: Biały
Kształt:okragle
Logo: serce
Gdzie kupione: ślask
Kiedy kupione: 04.08.07
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Kołeczka sredniej jakosci, Od godz 20 zaczolem je jesc na disco, zjadlem ich 10, pobawic sie powawilem, ale MDMA nie jest w nich za duzo, pewnie jakies pochodne. Problemow ze snem prawie niebylo :D Mozna smialo jejsc!!!
Ocena działania:7/10
Dodatkowe komentarze: Gdzie te Euro sie podzialy !!! to byl dopiero drops <mniam>
Kolor: różowy
Kształt: okrągła, wysoka, bez przedziałki
Logo: €
Gdzie kupione: dolny śląsk
Kiedy kupione: czerwiec 2007
Sposób przyjęcia: 3 doustnie naraz
Opis działania: zjadłem od razu 3 ponieważ przy pojedynczych połknięciach (kilka tyg. temu) niewiele czułem. trochę się porozpływałem ale bez fajerwerków, zero szczękościsku ale i zero ochoty do tańca za to chęć do wylegiwania się. można powiedzieć że są przyjemne ale nie polecam na potańcówkę. zdecydowanie zbyt mala dawka "czegoś" co w nich siedzi - nie pokuszę się o zgadywanie ale nie jest to MDMA. brak problemów z zaśnięciem.
Ocena działania: 3/10
Dodatkowe komentarze: nie polecam
Kolor: kremowy
Kształt: Okrągły
Logo: krzyze/zółwiki
Gdzie kupione: sopot
Ilość: 2
Ocena działania: 0/10
w ogole nie robiace dropsy,nawet zrenic nie powiekszaja,zjadlam 2 naraz i nic ,probowowalam ich dwa razy i ta sama lipa,oszukance!!!!!!
kolor: jasno niebieski
Logo:omega (ohm)
Gdzie kupione: Bytom
Ilość: 2
Ocena działania: 7/10
Raczej mdma + ewentualnie pochodne. Nie są extra mocne ale dobre. Nadają się na chill lub sex.
kolor: white
Logo:piątka "5"
Smak: delikatnie gorzki i były jakby powlekane...
Gdzie kupione: g.ślask
Ocena działania: nie działają
Foto:
[ external image ]
kolor: Szarawy (nakrapiany czarnymi plamkami)
Logo:literki B29
Smak: mocno gorzki
Gdzie kupione: Łabędy
Sposób przyjęcia: 1 tabletka doustnie
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe Komentarze : No i na taką kape czekałem bardzo bardzo długo.Długo wchodzi ten drops i kiedy wydaje sie że już nic nie bedzie ...to nagle zaczyna być :) (wchodzą długo tak z 50 minut). Niesamowita euforia , empatia , chęć do zabawy , całowania ,
przytulania , zarywania dziewczyn .Gadka o jakiejkolwiek rzeczy sprawia ogromną przyjemność.Jeśli bym zjadł 2 dropsy , albo 1,5 to na pewno dał bym 9/10 albo 10/10 ;d :). Działają z 5 godzin ale w tym 3 godziny tak bardzo konkretnie :).Brak jakichkolwiek problemów ze snem.Brać ! Brać ! Brać !
Kształt - coś jak spodek UFO
Kolor - blado biały
Logo - Brak loga, jedynie z drugiej strony miejsce na przedzielenie piguły na pół
Smak - cholernie gorzki
Kupione w - Przemyślu (podkarpackie)
Sposób przyjęcia - jedna tabsa doustnie
Ocena działania - shit shit i jeszcze raz shit! Już po raz drugi dałem się nabrać na trefną ecstasy! Och ja nieszczęśliwy :P Nie no kurde, to trzeba mieć zajebistego pecha żeby trafić dwa razy na trefniaka.
;( ;( ;(
którą nie można się nauczyć.
Trzeba ją przeżyć
Kolor: białe
logo: serduszko(photo)
cena: 7zl/szt
gdzie: g.slask
kiedy: wczoraj
ocena: 7/10
ilość: doustnie 2, po 2h kolejne 2.
Uwagi: godne polecenia groszki z nowego rzutu serc, robią całkiem przyjemnie już po ilości 2 sztuk :)
[ external image ]
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.