Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1794 / 124 / 0
Kurwa, jak tu grzać, jak fundusze przepadły :(?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1016 / 97 / 0
To trzeba je zdobyć, człowiek leniwy będzie zawsze człowiekiem trzeźwym - czy jakoś tak. U mnie natomiast fundusze zawsze są, z tym że teraz miałem kilka antków kupionych chyba z miesiąc temu i za chuja nie mogę ich znaleźć a tramka nie chce dzisiaj walić. Pozostaje doprowadzić się do stanu używalności i udać się na zakupy, ehh.
The child is grown
The dream is gone
  • 455 / 19 / 0
Thio przeterminowane z rok dadzą radę ? Bo wpadło mi dzisiaj za free kilka blistrów :D
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 1794 / 124 / 0
Bez problemu :>.
  • 2974 / 256 / 0
Uroboros pisze:
Kurwa, jak tu grzać, jak fundusze przepadły :(?
Się zapożyczyć a potem spłacać długi :retarded: 3-4 dni bez bupry kosztowały mnie ponad 50zł, bo vendorka (jest takie słowo wołgle ?) stwierdziła że nie wyśle nawet pół plastra wcześniej, mimo że już taka akcja kiedyś była (tyle że z całym plastrem) i się spłaciłem w terminie co do grosza, nawet przypomniałem o jakiś tam zaległych/niewyrównanych 2zł (słownie: dwóch złotych) żeby być fair w stosunku do dziołchy. Idźta w chuj z takim czymś.

Jednak dzisiaj grzeję, pożyczyłem 2 dychy i kupiłem sobie 300mg.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 1794 / 124 / 0
Następnym razem wal buprę iv, ekonomiczniej będzie :cheesy:. Chuj, też dzisiaj 300.
  • 2881 / 303 / 0
Kurwa już drugi raz w przeciągu tygodnia mi się śniło, że kupuję antoniusza w aptece %-D a nie byłem w takowej 19 dni

A ja dzisiaj - 4f-MPH w nos, Flubromazepam na język, piwo w przełyk i chyba pora zakręcić się za śniadaniem
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 138 / 1 / 0
Mi się dziś śniło, że liczyłem pliki takie wieeelkie ^^ smutno mi było jak wstałem
A teraz jest taaak przyjemmmnie mm
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 147 / 8
ja miałem ostatnio sny że byłem w amerykańskiej dzielnicy, naćpany łaziłem z gnatem a jak psy nadjeżdżały to wyrzucałem broń w krzaki, trochę takie GTA nocą :-)
-50mg dimenhydrynatu
-plus/minus 50mg dekstrometorfanu
-150mg kodeiny
-0.5mg alprazolamu
mix idealny na "normalne" prowadzenie życia.
fajnie chilluje, nie upierdala mocno, tak w sam raz ^_^
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1683 / 126 / 0
Zgrzalem sie po raz kolejny i rozmyslam nad swoim zyciem, chujowe nie pozdrawiam
Zablokowany
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.