Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 218 / 14 / 0
Spotkał się ktoś z pillsami niebieskimi z wytłoczonym F to jest clonoa czy może flunitra?
  • 106 / 7 / 0
[mention]cromogen[/mention]
Wytłoczone F czy LL? Miałem styczność z niebieskimi LL i powiedziałbym, że siedzi w nich klonazolam. Na pewno nie miały deklarowanych 0,5mg ale działały.
  • 218 / 14 / 0
F z przerwa między poprzeczką. W sumie masz rację to wygląda jak L L
  • 4894 / 853 / 0
[mention]cromogen[/mention]Jadłem te niebieskie LL działają i potwierdzam według mnie też nie mają 0,5mg obstawiałbym 0,25mg
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1928 / 191 / 0
To trochę lipa jak nie mają deklarowanych 0.5mg. Po przerobieniu 200mg w prochu, ciężko będzie by poklepało.
Take DXM and Be Happy
  • 7 / / 0
dostalem jakiegos tabsa ktory podobno jest klonazolamem. brazowo pomaranczowy, bez zadnych żłobień tylko z cyfra 5 z jednej strony. wie ktos co to? wole sie dowiedziec zanim sprobuje
  • 2897 / 616 / 10
[mention]avouxx[/mention], nigdy nie spotkałem się z takim sortem klonazolamu. Poszukałem trochę w internecie i też nic nie znalazłem.
Również nie przypominam sobie, żeby ktoś tutaj, na Hyperrealu, opisywał taki sort.
Może jak wrzucisz zdjęcie, to ktoś skojarzy.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 7 / / 0
[ external image ]

przekroilem nozem na 4 czesci, niestety sie troche pokruszyla. zarzucilem cwiare i nie poczulem praktycznie nic oprocz bardzo delikatnego otepienia i sennosci. podobno ta tableta to 2mg klonazolamu w co juz teraz szczerze watpie
  • 64 / 6 / 0
Klon niebieska tabletka z przedziałka LL, bardzo aktywna - bo już po połówce (0,25mg) ładnie wchodzi na nogi i działa bardzo miorelaksacyjne, po całej (0,5mg) wpierdala się amnezja i się nie wie co robi. Wydaję mi się też, że przeciwlękowo słabiej działa od flu-alpry i krócej.

Flu-alpra>>Klonazolam
Pozdrawiam,
MJ
  • 2104 / 465 / 37
Mnie się chyba klonazolam jednak bardziej od flualpry podoba, lepiej usypia po psychodelikach niż flualpra i na drugi dzień czułem się zajebiście. Flualpra jest super, ale nie lubię w niej tej amnezyjności. Muszę zobaczyć jeszcze jak klonazolam działa z 1-2 piwkami, choć tu pewnie też może się łatwo film urwać.
Lubisz koks?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.