22 sierpnia 2022SAIGRY pisze: Ostatnio zmiksowałem z pregabaliną i mam drugi dzień po tym gówniane samopoczucie.
A wcześniej nawet po miksach na takiej samej dawce nic się takiego nie działo, a nawet czułem na następny dzień jeszcze euforie.
To normalne przy fenibucie?
22 sierpnia 2022rosyjskikomandos pisze: Może to trochę z deszczu pod rynne, ale dla mnie na ciężkie odstawki zbawienna okazała się koda i tramal, w bardzo niskich dawkach, np. 45 mg kody i 1500 paracetamolu, nie filtrowałem nigdy antka (ALE POWINNO SIĘ, chyba że walisz niskie dawki jak ja), i nie polecam thiocodinu, zapytajcie byle jakiego lekarza że antek na ujebanie się jest better, a nie ćpuna.
Co do ucisku na poziomie uszu to tak, często pojawia mi się takie odczucie przy wyższych dawkach nie tylko fenibutu ale i innych substancji działających na GABA-B jak np. GHB. Zwykle towarzyszy temu takie dziwne "brzęczenie" w obrębie głowy.
I thought I was someone else, someone good
Poszło około 4-5g i to moja największa dawka.
Tylko w miksie z pregabaliną odczuwam jak obydwie substancje mają fajne synergiczne działanie, solo fenibut niestety na mnie nie działa.
Były próby 0.5g, 1.5g, 2-3g i 4-5g dzisiaj.
Przerwy to przeważnie 7-8 dni, czasami 2 tygodnie, więc tolerki jakiejś dużej nie było.
U mnie sprawdzony miks do fena to pregabalina 600-750mg+ czubata łyżeczka fenibutu(ok. 2-3g)+mocna kawa z 2 czubatych łyżeczek(po kilku h można poprawić kolejną dawką kofeiny, tak robiłem w moim przypadku)
Tylko przy takim miksie widać po mnie, że coś brałem, zaczynają się lekkie problemy z koordynacją ruchową i mój wyraz twarzy robi się nienaturalny, mam taki dziki wzrok.
Do tego bardzo silne działanie przeciwlękowe, brak odczuwania stresu, duża pewność siebie(aż za duża XD)
Sam nie rozumiem tego jak fenibut solo nie daje mi nic, ale połączony z pregą pokazuje swoją siłe. Brałem obie substancje solo i w tym miksie fenibut dopiero się odpala.
Na mnie akurat fenibut solo działa ale nie jest to w pełni satysfakcjonujące działanie. Podobny niedosyt odczuwam przy gieblu, co ma sens zważywszy na główny mechanizm działania obu substancji. Ale co ciekawe fenibut zaczął na mnie działać dopiero za którymś razem. Pierwsze 3-4 razy kiedy miałem z nim styczność byłem bardzo rozczarowany i myślałem, że wyrzuciłem pieniądze w błoto, a wcale nie zaczynałem od małych dawek.
@heidiyo Ja bym spróbował tak ze trzy tygodnie przynajmniej odczekać.
I thought I was someone else, someone good
Czy jak wezmę 3g to górę przejmie gaba czy dopa?
Póki co nie podoba mi się ten stan - taki nijaki. Ale coś musi być w tej substancji skoro tak popularna - tylko co?
Większa dawka da mi odpowiedź?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.