4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 52 / 8 / 0
Niedawno strzeliłem kota z paki acataru chwile po przerobieniu sporej ilości alfy-pvp i odkryłem, że alfa niesamowicie wzmacnia działanie kota. To był chyba najmocniejszy wjazd jaki miałem w życiu, a do tego był znacznie dłuższy niż normalnie. Strasz pomyśleć jak zadziałałby kot z alfą w jednej pompce :zombie: .
  • 1933 / 448 / 4
do stima, który nie zszedł... dorzuciłeś euforycznego-mocnego stima, który załapał "synergię w działaniu"
eureki nie odkryłeś, ale faktycznie, metkat ogólnie nadaje się do mixów, ale trzeba uważać z dawkami innych stymulantów, które same w sobie już nieźle obciążają układ nerwowy.
Jednym z nich jest właśnie alfa ... tak, że na spokojnie z tym łączeniem ];-]

ciekawostka:
( napij się mocnej Herbaty z cukrem przed i w czasie imprezy z kotem, też będzie lepiej ];-] )
DXM
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".