radze poczytać jego posty
klon jest w jakims sensie dobry
ale w ciągu szybko rośnie tolerancja i potem byle przyszła paka potrafiłem na ciśnieniu otwierać przy paczkomacie z dilery na palec i do domu
nie polecam z nim zaczynać jak juz benzo rc to flubromazepam
ale najlepiej isc normalnie na wizyte i nie kitrać się z roztworami itp itd
31 października 2018creeper pisze: Jest jakakolwiek szansa, że skręt przy tym łapie po 6h?
Tak, klonazolam ma działanie rekreacyjne i tak, klonazolam ma działanie nasenne. Chociaż nasennie jest średni. No a rekreacyjnie, cóż, co człowiek, to gust. Sam lubiłem klonazolam. Ba, nadal lubię!
Użytkownicy klonazolamu donosili o fizycznych objawach podstawieniowych już po tygodniu ciągu.
Sam unikam tego benzo. Wolę sprawdzone, apteczne.
Ten "lek" nigdy nie wejdzie do obrotu. Ma zbyt duży potencjał pozamedycznego używania.
Wystarczy wziąć 0,25mg więcej i już będzie za grubo. Bardzo amnezyjna substancja.
Ale przyznaje, haj po nim jest przyjemny.
30 października 2018blokowiska666 pisze: Miał ktoś ten sorcik zółty od 'pechowej cyferki' i potrafi stwierdzić, czy jest w miare czysty jak pierwsze sorty zolamu ze 2- 3 lata temu?
Świadomie wylałem do zlewu już co najmniej 2 dopiero co rozrobione roztwory zolamu. Działanie było zbyt mocne i przypałogenne, a lekkie objawy odstawienia odczuwałem już po 3-4 dniach brania z rzędu po 0,5mg. Po prostu oferuje coś więcej niż benzowe ukojenie, a wypadkową takiego stanu są bardzo nierozsądne (często niebezpieczne) działania.
Klonazolam to trochę taki gbl wśród benzo.
Krótko mówiąc, tak, prawilny sort. %-D
01 listopada 2018kanabinoid pisze: Klonazolam to trochę taki gbl wśród benzo.
31 października 2018creeper pisze: Jest jakakolwiek szansa, że skręt przy tym łapie po 6h?
Klonazolamik, tylko dla prawdziwych benzo-wraków. :retarded:
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.