Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 4 / 0
slepy pisze:
pewnie jedyny wniosek jaki wyciągnie się po kilku stronach to znany fakt, że laski mają po prostu nasrane we łbach :old:
Ty coś w tym jest %-D

Feelgood spróbuj kiedyś z sortem w dużym krysztale, ethcat przy pente to dziadostwo ;)
  • 3 / / 0
Witam :)
Strasznie się schizuję, bo biorę pente już ponad 2 dni (około 500mg w ciągu tego czasu poszło).
Mam niepokojące obajwy: Ciśnienie 160/100, tętno było 95 ale teraz spada... mroczki przed oczami, osłabienie rąk, jakby drętwienie głowy, ścisk w przełyku i co chwile chce mi sie siku, jest mi zimno i cała drże..

Co radzicie?
  • 115 / 1 / 0
Dr Lekarz Surinamczyk: Skutki zażywania pentedronu. Wysokie ciśnienie spowodowane jest dodatkowym dorzucaniem środków chemicznych, podobnie jak drżenie rąk. Ścisk w przełyku jest konsekwencją zatrucia przełyku pokarmowego. Zaleca się odstawić odczynnik chemiczny, wyżej wymienione objawy powinny ustąpić w przeciągu 3 dni.

PS. A tak w ogóle jak ma się brać pentedron, w jakiś dziwnych dawkach typu 500 mg na 2 dni to lepiej odstawić to w kąt. Po pierwsze w tej substancji najlepsze jest wejście a przedstawione przez Ciebie efekty uboczne są właśnie typowe dla dorzutek. Nie o to tu chodzi żeby po wciągnięciu czuć się gorzej jak przed. Na dobrą sprawę do pracy czy rekreacyjnego używania (np. 2 x 100 mg dziennie) ten środek się nie nadaje.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 56 / / 0
Mialem tak samo po pente w pudrze, czeste dorzutki poskutkowaly wymiotami i panika godna kobiety. Eth cat dorzucany rownierz dzialal w ten sposob. Zaznaczam ze wciagalem, moze bombka bylaby odpowiedniejsza?
  • 115 / 1 / 0
Jak dla mnie zarówno pentedron jak i eth-cat lepiej działają gdy lecą nosem. A efekty "uboczne" opisane przez koleżankę można również odnieść do kota.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 1959 / 55 / 0
Próbowałem waporyzować pentedron. Dym na początku bardzo gryzie, ale po jakimś czasie znieczula jamę ustną, gardło i płuca i już wchodzi w miarę gładko. Zdecydowanie działa, efekt podwyższonego libido i lekka stymulacja pojawiają się bardzo szybko. Dawki 125mg na parę razy, idealna droga podania jako substancja dodatkowa w miksach z entaktogenami.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 597 / 2 / 0
Wjeżdza jakoś mocno na serce po buchu? Stymulanty które dotychczas waporyzowalem działały podane tą drogą dość tak jakoś brutalnie fizycznie.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 17 / / 0
kurakamila pisze:
Strasznie się schizuję, bo biorę pente już ponad 2 dni (około 500mg w ciągu tego czasu poszło).
Mam niepokojące obajwy: Ciśnienie 160/100, tętno było 95 ale teraz spada... mroczki przed oczami, osłabienie rąk, jakby drętwienie głowy, ścisk w przełyku i co chwile chce mi sie siku, jest mi zimno i cała drże..

Co radzicie?

Do speca mi daleko (więcej jest ich na forum), ale moje doświadczenia z penciakiem wyglądały tak że max dwie krechy i nie więcej niż 80 mg jedną w odstępie 4h. Wtedy było naprawdę fajnie bez nieprzyjemnych objawów :)
Może tez tak spróbuj (tylko nie dzień w dzień tylko np co 2-3 miechy). hmm? ;-)
Winter[align=][/align]
  • 597 / 2 / 0
kurakamila pisze:

Co radzicie?
Poza tym co już pisali.
Jadłaś coś?
Piłaś dużo płynów?
Spałaś?

Tętno wysokie bo pentedronem można się mocno podkręcić, nie dziwi Cię chyba wysokie tętno skoro walisz dużą jak na siebie najwyraźniej dawkę stima. Więc tak; Masz mroczki przed oczami od wysokiego ciśnienia w głowie/osłabienia, osłabione ręce bo nie jesz, nie suplementujesz się tylko męczysz organizm stymulacją, drętwienie głowy czy stawanie włosów na głowie? zresztą jedno i drugie normalne przy wysokich dawkach pentedronu, ścisk w przełyku - bo znieczula i podrażnia gardło, poza tym pewnie chce Ci się pić a nie pijesz. małe łyki i cały czas pić. chce Ci się siku bo stymulanty odwadniają, dlatego musisz pić. sikaj, to nic złego, to dobrze że dużo psipsiasz moja droga. zimno będzie Ci po każdym ketonie, to nic nadzwyczajnego. Okryj się, tylko nie przegrzewaj organizmu, możliwe że masz stan podgorączkowy. Choć 500mg to chyba za mało na pojawienie się gorączki.

ćpałaś, to się nie dziw. :) naucz się dbać o siebie, przynajmniej niwelować część skutków ubocznych Twojego nowego hobby

powiem Ci tylko, że problemy to się zaczynają jak zjazdy przestają być takie nieznośne i są prawie niezauważalne. wtedy to człowiek już tylko szura i szura..

nic Ci nie będzie. znajdź na forum co robić podczas ciągów. poza tym, żeby w ogóle nie robić ciągów.
WinterStorm pisze:
(...) max dwie krechy i nie więcej niż 80 mg jedną w odstępie 4h. Wtedy było naprawdę fajnie bez nieprzyjemnych objawów :)
Może tez tak spróbuj (tylko nie dzień w dzień tylko np co 2-3 miechy). hmm? ;-)
piękny, świeży umysł %-D dobrze mówisz stary :*)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 182 / 4 / 0
Jestem w szoku że zawsze znajdzie się ktoś kto odpiszę i z sercem na jego dolegliwości :)
Ciekawe właściwie czemu ja, mając niekiedy gorsze stany i dłuższe ciągi - nie pytałem się użytkowników co robić.

Przecież wiem czemu!
Najpierw czytałem HyperReal, później zabierałem się za ćpanie :hug:
(w przypadku RC oczywiście, feta i trawa to wiadomka, a pacz, zapomniałbym o akodynie, akodyn też czytałem.)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.