Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 85 / 12 / 0
Mówię na koniec, że nie przekonał mnie ten kryształ i pojechałem. Żeby zamknęła sklep
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskaże do niej krótszą, aby ujrzeć czas zostanie. Kto ją jadł prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ziemi włada.
  • 85 / 12 / 0
tam, to była Bajka. Jak widziała, że ktoś będzie chciał wejść mnie strzelać, to za wczasu już reagowała i nie wpuszczała. Też tam, w sumie jak się zasiedziałem, generalnie wszystkie święta, w domu mogło nie być, a tu wszystko cały ten sprzęt, tu jakiś system do telefonu wgrać bez potrzeby przetrwania niczego. Paranoid Android Pac-Man Halo Aosp Nexux 7 RIP 2010 wraz kitketem 4.4.2 aos

Najbardziej mnie rozbraja wiecie co zawsze, jak zacznę pisać te wszystkie nazwy systemów operacyjnych z nazwy

ios aos winos

wino klasy S hahaha
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskaże do niej krótszą, aby ujrzeć czas zostanie. Kto ją jadł prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ziemi włada.
  • 85 / 12 / 0
Rainmeter nie zainstaluja, ani Androida suba, choć możliwości dane haha to nie dane sudo tanie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.