Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Probówal ktos doczyszczanie 3cmc przez krystalizacje? Czy ma to sens? Ja wiem ze to z natury jest takie żrące ale moze cos pomoze? Trafił mi sie żółtawy sort, kryształy bardziej jak żwirek wygladaja, zawsze mialem biały lub troche przezroczysty i zastanawiam sie czy bedzie git. A jak juz krystalizacja to w czym najlepiej? Czysty izopropanol da rade czy z dodatkiem wody?
  • 4954 / 867 / 0
Acetonem przemyj.
  • 79 / / 0
@serotoninowy dzięki za odpowiedź. No sam już nie wiem co mam myśleć o tym. Kichawa zawalona na amen. Może faktycznie coś mnie chwyciło.

A mam do Ciebie jeszcze szybkie pytanko. Nie gustuję w stymulantach, bardziej euforyki. Powiedz mi jak szybko regenerują się pokłady dopaminy? Bo sero to wiadomo, długi proces. Natomiast z dopaminą słyszałem że jest bardziej lajtowo. Prawda to?
  • 4954 / 867 / 0
Tak, prawda. Dopamina to w 48h wraca do poziomu wyjściowego.
  • 509 / 195 / 1
Poziom dopaminy tak,ale receptory już nie.Część umiera,należy też pamiętać,że wrażliwość tych receptorów spada,a nasz tryb życia przez który i tak dopamina caly czas jest smyrana źle wpływa na nasz układ nagrody(tak wiem dopa to nie tylko nagroda)
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 4 / 2 / 0
15 kwietnia 2023KapitanBoo pisze:
Witajcie.

Sprawa wygląda tak, dokładnie tydzień temu poczęstowano mnie tym gównem. W piątek 0,7g i w niedzielę tyle samo. Mija praktycznie tydzień jak jestem czysty, a ja od wczoraj kicham, stan podgorączkowy, kichawa niby drożna ale czuję że zatoki dostały. To normalne by tydzień po takie rzeczy się działy? Jak długo taki stan może męczyć? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pamiętam, że moje początki były podobne. Na starcie "chorowałem" nie dzień po, tylko 7-10 dni później.
  • 1 / / 0
Witam serdecznie,
niestety nie wiem w ktorym dziale powinienem napisac w tej sprawie.

Mam wrazenie ze do zmielonego 3cmc zostala dodana kreatyna. Po wrzuceniu do wody z teog co wiem kamien powinien sie rozpuscic bez problemu, a kreatyna jest ciezko rozpuszczalna wiec zostaje w wodzie jako bialy proszek. Temat jest tez zolty co mi sie jakos laczy w calosc.

Czy kreatyna brana donosowo zakleja nos?
W jaki sposob moge sprawdzic czy moja teza sie sprawdza?

Dzieki,
Pozdro

Przeniesiono — CATCHaFALL
  • 9460 / 1855 / 2
@mymek nie wiem skąd Ty masz takie informacje... Kreatyna rozpuszcza się relatywnie dobrze, przy 5gr (czyli jednej porcji) nawet nie widać, że coś wrzuono.

Czy skleja nos ? Nie wiem. Wiem, że jeśli interesuje Cię jakość i chcesz zobaczyć co masz to w pierwszej kolejności powinieneś przebadać sobie towar testerami SIN-U.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 113 / 21 / 0
Kreatyna słabo rozpuszcza się w zimnej wodzie, za to lepiej w ciepłych roztworach kwasów. Możesz odważyć dwie małe porcje tematu i spróbować je rozpuścić np. w 5ml wody i 5 ml octu spirytusowego. Jeżeli po kilku minutach mieszkania roztwór wodny będzie mętny, a roztwór w occie klarowny, to masz pewien dowód na to, że w roztworze mogła być kreatyna. Jeżeli po dokładnym wymieszaniu oba roztwory nie będą klarowne, możesz je podgrzać np. przez zanurzenie w garnku z gorącą wodą. Próbka podgrzewana w occie powinna się rozpuścić szybciej. Jeżeli pomimo grzania i kwaśnego środowiska nie zaobserwujesz zmian, to zamiast kreatyny możesz mieć tam inny wypełniacz.

@Stteetart zwykłe odczynniki analityczne SIN-U dadzą wynik pozytywny na 3-CMC, ale nie powiedzą nic o zawartości innych wypełniaczy, takich jak np. kreatyna. Chyba że chodzi ci zestaw do chromatografii TLC, który sprzedają za 230 zł - analiza TLC nie jest jednak tak łatwa jak zalanie prochu odczynnikiem i porównanie kolorku, więc dopóki kolega nie ma większej niż powiedzmy 10 g ilości towaru pewnie mu się to nie opłaca.
  • 79 / / 0
Koledzy, to pocisnąłem. Miałem wszamać 500 mg tej substancji, a ojebałem 1,2g Ostatnia kreska około 16. Pytanie do Was mam się już martwić czy raczej przejdzie samo? Powiem tylko tak że pocę się niemiłosiernie. Papeć w ryju. Wziąłem aspargin, magnez, witaminy, zjadłem zupę. Co mogę jeszcze zrobić? Tolerka na 3 cmc raczej słaba. Kurwa człowiek głupi. Dajcie znać co o tym myślicie.
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.