Przez ostatnie 10 dni przerobiłem 70g trochę przestało klepać, tolerka rośnie wiadomo nic nowego ale ostatnie 3 dni zszedłem do 2-3g dziennie i dziś przyjebałem sobie 8g i dalej czuje fajną faze fenkową i tak sobie chodzę po domu nie mogę ustać w miejscu patrzę waga stoi, myślę dawno się nie ważyłem to zobaczę i trochę zbladłem jak z ostatniego ważenia prawie 70kg na wadze zobaczyłem 55kg(mam 180cm), co ciekawe z wyglądu w ogóle się nie zmieniłem a nawet lepiej wyglądam niż przedtem (większe łapy) bo pracuje fizycznie no ale takiego przeskoku kg się nie spodziewałem, na fenku prawie wgl głodu nie czuje ale jem normalnie jeszcze z nieciekawych rzeczy brunatny śmierdzący mocz + częste oddawanie kału w formie rzadkiej no i zbrzydło mi piwo lubiłem teraz już nie pijam nie dobre ble.
Ps. ten fenibut z revenge średnio polecam jakiś taki lekko kremowy zanieczyszczony(powinien być biały bodajże) dużo trzeba zjeść żeby cos poczuć
jak macie jakieś legit stronki z legit towarem który jest dostępny i nie jest to swiss to możecie podesłać
pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę ciumki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.