Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Można to laczycz z klonem i z kratomem?
  • 9 / 1 / 0
Siema, mijają kolejne dni na fenku wzbogacony o nowe doświadczenia chciałbym się nimi z wami podzielić.
Przez ostatnie 10 dni przerobiłem 70g trochę przestało klepać, tolerka rośnie wiadomo nic nowego ale ostatnie 3 dni zszedłem do 2-3g dziennie i dziś przyjebałem sobie 8g i dalej czuje fajną faze fenkową i tak sobie chodzę po domu nie mogę ustać w miejscu patrzę waga stoi, myślę dawno się nie ważyłem to zobaczę i trochę zbladłem jak z ostatniego ważenia prawie 70kg na wadze zobaczyłem 55kg(mam 180cm), co ciekawe z wyglądu w ogóle się nie zmieniłem a nawet lepiej wyglądam niż przedtem (większe łapy) bo pracuje fizycznie no ale takiego przeskoku kg się nie spodziewałem, na fenku prawie wgl głodu nie czuje ale jem normalnie jeszcze z nieciekawych rzeczy brunatny śmierdzący mocz + częste oddawanie kału w formie rzadkiej no i zbrzydło mi piwo lubiłem teraz już nie pijam nie dobre ble.
Ps. ten fenibut z revenge średnio polecam jakiś taki lekko kremowy zanieczyszczony(powinien być biały bodajże) dużo trzeba zjeść żeby cos poczuć
jak macie jakieś legit stronki z legit towarem który jest dostępny i nie jest to swiss to możecie podesłać
pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę ciumki :*
Uwaga! Użytkownik krejzimartino69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 6 / 0
Próbowałem 3 i tak samo działają dobrze : USA Supplements, SNS, Fusion
  • 37 / 1 / 0
Witajcie, czy Phenibut nada się do doraźnego brania przed stresującą sytuacją? A może coś innego będzie dobre? Ten Phenibut ze Swissa warto brać? Chyba jako jedyny jest dostępny i na pewnym portalu z ogłoszeniami widziałem jeszcze ktoś wystawił marki liftmode.
  • 9 / 1 / 0
@hajpahajpa tak i tak ze swissa jest legitny najlepiej 2h przed jakąs sytuacją zapite kawą tylko nie powiem ci ile gramów, musisz sam zrobić próbe przetestowac spróbuj z 2g na start moze nie wiem najlepiej jakbys nosem zjadl wtedy najdorazniejszy efekt ale nie polecam pozdro
Uwaga! Użytkownik krejzimartino69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5144 / 924 / 0
Nosem fenibut? Pierwsze słyszę, ciekawe czy był jakiś śmiałek. Już sam fakt wciągnięcia 2g proszku jest przerażający.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 21 / 1 / 0
Dzień Dobry ;) czy jest w tej chwili coś wartego na rynku (kryształ ) legitny fenibut? Działający na libido ? nie chce wyrzucić kasy w błoto.
  • 9 / 1 / 0
no ja dla testu zjadlem ampułke 0,9g no boli boli ale efekt doraźny jest ale raczej nie warty bólu
  • 52 / 6 / 0
Jak ktoś chce mieć nos wyjedzony to niech wciąga nosem
  • 1 / / 0
czy ktoś brał phenibut z rupharma ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.