"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Daj ktoś link do aktualnego projektu legislacji bo mi się gdzieś zgubił
I co trafiło, recka, ban, czyli zwrot pieniędzy i żadnego bana?
11 września 2024Szalonybrody1 pisze: Widzę że JP ma tramadol na liście leków do zamówienia, chociaż na głównej stronie jest napisano że nie wypisują opioidów. Ktoś próbował tam Tramadol zamawiać?
I co trafiło, recka, ban, czyli zwrot pieniędzy i żadnego bana?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Miesiąc temu dostałem kolejną recepte na leki na ADHD, dawka jest za mała więc zacząłem brać 2-3x, przez co zamiast po 3ch miesiącach skończą się szybciej. Czy mając papiery będzie problem dostać receptę jakoś niedługo w formie e-wizyty?
Chodzi mi o użytek farmakologiczny, po prostu nowy psychiatra wypisał mi zbyt małą dawkę, więc pójdę do innego.
Jak chodzi o IKP to pierwszą receptę wykonałem w "czasie", miesiąc temu zrealizowałem 3 recepty każda była na 1 opakowanie (miesiąc) bo tak lekarz wypisał.
Albo 60 chociażby?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.