Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1509 / 223 / 0
@Uro, chętnie się szarpnę i wydam na to hajsy, jeśli tylko mi obiecasz, że nie spuchnę po tym (nie przytyję). %-D
Och, mam teraz przed ślepiami obraz Uroborosa ochoczo zapierdalającego od apty do apty na rowerze. Takie to śliczne. Niczym paniuniunia jadąca pozałatwiać sprawunki. :heart:

Wy kurwy wredne, ochotka na jakiekolwiek opio jest tak silna, że się chyba osram z nieszczęścia. Wszystko przez to wasze pieprzenie o dawkowaniu. :D

Btw, odkąd moje chłopie opuściło mnie perfidnie na 6 tygodni, nie bardzo mam co robić, bo wszystkie znajome menele powyjeżdżały, z resztą mnie się menelić nie chce i haniebnie oglądam taki twór telewizji Polsat o nazwie "Chłopaki do wzięcia". Ludzie, już lepiej ćpajcie. To jest wciągające i została mi ostatnia seria do końca. CO JA NIBY BĘDĘ OGLĄDAŁA, GDY SIĘ SKOŃCZY ?! :(
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1794 / 124 / 0
Ja nowy sezon Mr. Robot teraz nakurwiam. A tak wogle to jak grzeję to zawsze Ranczo odpalam - scenarzysta jest geniuszem. Wszystkie sezony kilkanaście razy oglądałem. Nie licząc 9 (ostatniego), bo jest chujowy.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1509 / 223 / 0
Mię się zdarzyło kilka odcinków zobaczyć. Chyba tylko dlatego, że rzecz dzieje się na Podlasiu (wg. serialu; w rzeczywistości pewnie nagrywali na Mazowszu :v), a miałam kiedyś typa stamtąd i jakiś taki sentymę, rozumiesz. %-D

Ja się przymierzam do obejrzenia całego "Vinyla", ale kurde, żeby się wczuć to chyba naprawdę trzeba być naćpanym jak jasna cholera. :D
  • 1794 / 124 / 0
A nie wiem co to, ambitniejsze może?
  • 2881 / 303 / 0
Kurwa Uro z tym ranczem mam tak samo. Oglądałem chyba wszystko pare razy %-D duet krawczyk i tadzik nie zawodzą
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 138 / 1 / 0
Nie lubię patrzeć na wieś, w ogóle odrzuca mnie i kojarzy się z zapachem gnojówki ale naturka jest wporząsiu
Oo, i miejscówki na wioskach są wporząsiu
Same wioski są odpychające
Ja się zakochałem w Futuramie i Simpsonach, Groening krul!1!!11oneone
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Gnojówka spoko, bo skun szybciej rośnie %-D.

JS-C - jak tam detoks?
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2016 przez Uroboros, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1509 / 223 / 0
Byłam na wsi z 5 razy w życiu i to tylko dlatego, że przyjaciółka ma działkę nad jeziorem od strony takiej typowej, chamskiej wiochy oddalonej od najbliższego przystanku o dobre 5 km, więc dla mnie to swego rodzaju egzotyka. %-D

A "Vinyl" to serial m. in. M. Jaggera, który traktuje o show biznesie w latach 70., czyli OH GOD, HOW I LOVE IT!
  • 1794 / 124 / 0
Tak mi się przypomniało, że koda zawsze kojarzona była z fioletem/purpurą. Można by coś z tym kolorem spróbować w nazwie.
[ external image ]
Knajpa pod purpurową ekstazą czy coś.

Albo pod fioletowym bełtem %-D.
  • 1509 / 223 / 0
Fioletowy bełt mnie dosłownie uwiódł. :D
"Codeine cups, co-codeine cups" %-D
Zablokowany
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.