Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5874 / 1213 / 43
Jak z podaniem dożylnym ?
Ile ? Działanie ? Jako sześcioletni już użytkownik hajpa (rok bierny), liczę na wartościową odpowiedz. 3mmc > iv to było coś, co mi podeszło. A jak z tym gównem ?
Jak wjazd przypomina 4cmc, to ja dziękuję.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1342 / 48 / 0
Wez sobie nie pal żył tym chlorowym gównem :emo:
SESH
  • 839 / 69 / 0
NAWET MI szkoda żył na ten szajs. Nawet jeśli ten szajs dobrze klepie.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 498 / 27 / 0
london5 pisze:
Jak z podaniem dożylnym ?
Ile ? Działanie ? Jako sześcioletni już użytkownik hajpa (rok bierny), liczę na wartościową odpowiedz. 3mmc > iv to było coś, co mi podeszło. A jak z tym gównem ?
Jak wjazd przypomina 4cmc, to ja dziękuję.
wejscie takie prawie alfowe z przyjemnym klatkowaniem obrazu
calosc zamykala moze w pol godzinki

cos ala metkat tylko serotonine czuc troche
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 43 / 2 / 0
Metaklefedron a podwyższone libido i chęć na seks
Jak to z tym jest, tak jak z resztą b-k? (czyli robi z ciebie zwierza)? Jaką dawke trzeba walnąć żeby to odczuć - mniejszą większą? Ile trzyma? (nie pytam o fazę tylko o podw. libido)
Mam chęć zamówić, ale waham się miedzy 4-fma.
  • 5299 / 105 / 0
Za duża dawka spowoduje, że zwierz się schowa, skurczy się, zwinie [aż mnie się chÓj do dupy schował] a psychika nie wytrzyma bo chcica taaaaaaaaaaaakaooo jak dług we banku pekao. Nawet małe dawki ketonów mogą tę niepohamowaną rządzę wyzwolić. Ręką na ogół nie styka a jeno może wincej wkurwić i fazę zepsuć, hehe. Dlatego lepiej się najebac albo zjarać. Ale nie powiem, sabstyns całkiem fajny
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 400 / 5 / 0
waliłem wczoraj to gówno sniffy po jakies 120-180mg i było ok pozniej dojebalem sete 4-metylopentedronu i zaczela sie jakaś trzęsawka ogolnie zrobilo sie chujowo.Dojebałem jeszcze 3cmc, nagle jakoś zwolniło wszystko, zrobiło mi sie w chuj ciężko kręciło sie w bani,pisk w uszach, nie mogłem sie odezwać słowem.jebłem na ziemie i leżałem kilka godzin.Czułem sie jak po jakimś dysocjancie. Nie wiem co sie odjebało ale polecam uważać
kazik333@tutanota.com
  • 7 / / 0
3-CMC jest wyraźnie słabszy niż 3-MMC.
testowałem 3g tego szitu w ciągu 24h, po uprzednim spożyciu 50mg sertraliny 150 mg trazodonu 600 mg gabapentyny i ok. 200 ml etanolu.
należy uważać na zwiększone ciśnienie krwi i możliwość udaru lub zawału szczególnie w połączeniu z alkoholem etylowym
  • 1933 / 449 / 4
kazio1221 pisze:
waliłem wczoraj to gówno sniffy po jakies 120-180mg i było ok pozniej dojebalem sete 4-metylopentedronu i zaczela sie jakaś trzęsawka ogolnie zrobilo sie chujowo.Dojebałem jeszcze 3cmc, nagle jakoś zwolniło wszystko, zrobiło mi sie w chuj ciężko kręciło sie w bani,pisk w uszach, nie mogłem sie odezwać słowem.jebłem na ziemie i leżałem kilka godzin.Czułem sie jak po jakimś dysocjancie. Nie wiem co sie odjebało ale polecam uważać
no jak co się stało, zmieszałeś tak na prawdę dwie mało znane substancje, do tego metylopentedron który sam w sobie jest w chuj chujowy... no szczyt

zaś samo 3cmc... jest w miarę lajtowe przy odp dawkach
DXM
  • 5874 / 1213 / 43
To ile tego strzelać iv na pierwszy raz ? Nikt nie sprecyzował dawek.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.