Ile ? Działanie ? Jako sześcioletni już użytkownik hajpa (rok bierny), liczę na wartościową odpowiedz. 3mmc > iv to było coś, co mi podeszło. A jak z tym gównem ?
Jak wjazd przypomina 4cmc, to ja dziękuję.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
london5 pisze:Jak z podaniem dożylnym ?
Ile ? Działanie ? Jako sześcioletni już użytkownik hajpa (rok bierny), liczę na wartościową odpowiedz. 3mmc > iv to było coś, co mi podeszło. A jak z tym gównem ?
Jak wjazd przypomina 4cmc, to ja dziękuję.
calosc zamykala moze w pol godzinki
cos ala metkat tylko serotonine czuc troche
Jak to z tym jest, tak jak z resztą b-k? (czyli robi z ciebie zwierza)? Jaką dawke trzeba walnąć żeby to odczuć - mniejszą większą? Ile trzyma? (nie pytam o fazę tylko o podw. libido)
Mam chęć zamówić, ale waham się miedzy 4-fma.
testowałem 3g tego szitu w ciągu 24h, po uprzednim spożyciu 50mg sertraliny 150 mg trazodonu 600 mg gabapentyny i ok. 200 ml etanolu.
należy uważać na zwiększone ciśnienie krwi i możliwość udaru lub zawału szczególnie w połączeniu z alkoholem etylowym
kazio1221 pisze:waliłem wczoraj to gówno sniffy po jakies 120-180mg i było ok pozniej dojebalem sete 4-metylopentedronu i zaczela sie jakaś trzęsawka ogolnie zrobilo sie chujowo.Dojebałem jeszcze 3cmc, nagle jakoś zwolniło wszystko, zrobiło mi sie w chuj ciężko kręciło sie w bani,pisk w uszach, nie mogłem sie odezwać słowem.jebłem na ziemie i leżałem kilka godzin.Czułem sie jak po jakimś dysocjancie. Nie wiem co sie odjebało ale polecam uważać
zaś samo 3cmc... jest w miarę lajtowe przy odp dawkach
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.