ODPOWIEDZ
  • 506 / 12 / 0
Re: AH-7921
Nieprzeczytany post autor: dejvis »
Kup sobie coś do przemywania nosa - większość sprayów kosztuje koło 20zł ale jest też taki tańszy:

SALORHIN EMS nawilżający roztwór soli emskiej do nosa 30 ml - koło 6zł czy 9zł

Nie jest to jakiś magiczny lek na ból ale służy do higieny nosa, wypłuka zanieczyszczenia. Ponoć można to uzupełniać wodą z solą (o odpowiednim stężeniu, przepis w duckduckgo).

Za offtopa - przepraszam!
ależ proszę - v.
  • 54 / / 0
magister2222 pisze:
Panowie jak powstrzymać ból po sniffie ? Napierdala mnie miłosiernie, wydaje mi się, że to podniebienie górne albo języczek, w każdym bądź razie najbardziej boli jak nabieram ślinę w usta.Bede na prawdę wdzieczny za pomoc.
No ale chyba nie ciagniesz systematycznie pomimo bólu tylko raz wciagnales i do teraz boli tak?
Powinno przejść po jakims czasie. Po podaniu podjęzykowym, po większej dawce mam lekko zdartą śluzówkę pod językiem i to przechodzi po 2 dniach jeśli nie dojadam. Będzie OK
~do oprawienia w ramkę~
Spoiler:
  • 2 / / 0
Jak ma się sprawa przy ciągu trampkowym, tak około pół roku może trochę więcej po +/- 1g dziennie, plus 12 mg bromazepamu też dziennie (w sumie dużo dłużej Bromazepam, ale to i tak różnicy nie robi). Zawiesiłem się jakoś na tej ilości i tak zostało i jakimś dziwnym trafem cały czas mnie trochę robi (pewnie dzięki kombinacjom to czasami DXM, a codziennie koniecznie citrosept około 5ml), przerywać nie mam zamiaru. Chodzi o weekendową rozrywkę, przy takim kombinacie leków, ciężko mi cokolwiek ze znajomymi wypić, bo dość szybko autopilot i ogólnie nienawidzę alku etc. Tak więc zarzuciłem picie na stałe. Czy da się wycisnąć z tego jakiś potencjał rozrywkowy ? Jak się za to ugryźć przy moich nawykach, a paczka już idzie, więc wdzięczny bym był za jakąkolwiek sugestię . . .
  • 2 / / 0
No po trzech dniach użytkowania mogę powiedzieć, że jest to zajebista substancja, w stosunku do jej wizerunku w tym temacie (biorąc pod uwagę, wszystkie komentarze to raczej mizernie wypada), Nie wiem kwestia jakości ? Albo ktoś miał słaby sort, albo na mnie wyjątkowo mocno ten temat działa. Ogólnie jestem dobrze zbudowany, ważę prawie 120 kg (chyba ma to znaczenie przy dawkowaniu, tak ?). No i dochodzi do tego jedno gramowa dawka trampka codziennie od pół roku. Nie licząc wcześniejszych cyklów przerywanych, z trampkiem, kodą, no i nie tak dawno jeszcze naparami z makówek, no i to tak gdzieś od 3 lat. To w tej sytuacji sądzę, że trochę podbitą mam tolerkę.

Na czas badania AH-7921, dzienną porcję jako podkład obniżyłem do 600mg trampka i 6mg bromka. Ale nie chce mi się wierzyć, że tak mocno działa tylko dla tego, że jest to mix z podkładem - którego normalnie w ogóle bym nie czuł.
Na czysto nie próbowałem. Podkład biorę ze względu na długotrwałe przyjmowanie trampka i bromka i boje się wystąpienia ewentualnych efektów odstawienniczych, Choć przypuszczam, że zastąpiłoby to spokojnie być może obie rzeczy, a trampka na pewno.
Jak dla mnie substancja działa jak mocny i pozbawiony swoich wad trampolini (bo jest efekt stymulacji) połączony z benzo i kodą. Tylko że jazda jest dużo bardziej euforyczna i ogólnie lepsza niż owy mix. Tylko wpływ na jakość może oczywiście, u mnie mieć mój podkład . . .
Nie otępia tak jak koda, nie siada na oczy (w mojej dawce), no i nie ma wyrzutu histaminowego (nie ma drapania i "zmęczenia psychomotorycznego").
A po kodzie za którą samą w sobie średnio przepadam, zawsze mam drapango + dziwne "bóle mięśni" ale to na wjeździe,
Są za to odczuwalne efekty rozkojarzenia i cholernego kapcia w mordzie, które biorąc pod uwagę całość działania, nie przeszkadzają w czerpaniu przyjemności z tej substancji.

Co do sposobu przyjęcia to wale sniffy. Nie robi to dla mnie różnicy od przyjęcia pod język, a nawet jest lepiej bo szybciej wchodzi. I ogólnie jest zajebiście, zwłaszcza dzisiaj. Na oko około 100mg walnąłem i jest masakrycznie błogo, euforycznie, brak chęci do przysypiania co mnie osobiście cieszy. Sądzę że IV było by tak wykurwiste, że potem już inna droga podania by w ogóle nie cieszyła (ale ze względu na oszczędność i wejście na pewno byłaby lepsza) . . . Na razie daruje sobie, jako że słabo u mnie z kłuciem, no i chodzę pośród ludzi w krótkich koszulkach.

No i mimo wszystko obstawiałbym, że to kwestia sortu, po prostu miałem szczęście.
  • 992 / 17 / 0
IV nie jest wykurwiste. To nie ma wjazdu. Ot co 100mg pukłem, 5 minut o weszło. I tyle. Dopukałem całą reszte to szpital ale to juz moja głupota, ale wjazdu to to nie ma. Co najwyżej dużo bardziej wydajniej. Tylko weź zapodaj sobie podskórnie nawet odrobine, będzie bolało.
Ja też zadwolony z AH byłem, taka koda z czymś przemieszana.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1262 / 17 / 0
Po ile to kupujecie?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 7 / 0
Granica waha sie pomiedzy 30 a 35 euro lub 27-30 funta na rynku europejskim... Pozdro
:heart:
  • 286 / 3 / 0
£18.85 za gram podeje 100mg iv nie ma wejscia nie ma nic nawet skreta nie ma - totez wlasnie podaje zeby troche sobie pomoc w redukcji utylizacji majki i mozliwoscie powrotu do MST continus oralnie

-> nie pchac sie w to gowienko bo pozniej bedzie ciezka z ta panienka <-
  • 12 / / 0
Ile na start domięśniowo?
Bigger than Hitler, better than Christ.
  • 5299 / 104 / 0
1/6 - 1/5 dawki doustnej na start. Jeśli to za mało wtedy 1/4. Ostrożnie z dawkowaniem, to rc i nie wiadomo jak długo\szybko będzie się tą metodą instalował, w ogóle chuj wie jak zadziała wtedy. Generalnie odradzam igłowania tego bez zapoznania układu doustnie. W ogóle odradzam bo igły to syfilis
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.