ale jesli nie bierzesz ssri, jest git.
a, jak cos to melisa podobno jest nic nie warta do wapo, ktos tak gdzies pisal ze traci swoje wlasciwosci psychoaktywne.
co do mulungu to wydaje mi sie, ze byloby fajne, ale musialbys dobrze temperature dobrac..
nie testowalem jeszcze innych ziol w wapo takze tyle moge powiedziec. pozdro
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Spirytus najlepszy
Jakies mixy czegoś z czymś ale co serio działa a nie placebo
Oatatnio stosuje 5mg melatoniny z chmielem i waleriana i cos tam pomaga bo szybciej zasypiam okolo 30min max
Wcześniej to i 2h szlo się męczyć i budzenie w nocy co godzinę.
Teraz zdarzy mi się raz czy dwa. Także progres jest.
A Wy jakie macie sprawdzone sposoby?
Obniża kortyzol, cukier we krwi, ponoć ma działanie antyrakowe, boostuje testosteron, pomaga redukować stres, a co za tym idzie - jako ogół, ułatwi rzekomo zasypianie i jakość snu.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.