Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 53 / 1
Paczkę odebrałem w czwartek, w piątek poszło 300mg i w ten piątek pójdzie kolejne. Jakoś nie wyobrażam sobie ciągu na kodeinie, w moim przypadku dzień przerwy to jest za mało tak tolerancja skacze, za to raz na tydzień jest idealnie. Nie znasz mnie więc nie strasz heroiną, chociaż przyznam że uzależniony psychicznie już od dawna jestem, piątkowego wieczoru bez kodeiny sobie nie wyobrażam.

A jak mi się zachce czasami w sobote przygrzać, to wystarczy że sobie poczytam kilka stron z tematu "kodeina - uzależnienie", od razu się odechciewa.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 2 / 0
Co myślicie o kupowaniu np Thiocodinu przez internet np allegro gdzie można zamówić nawet 7 za około 5,5zl plus przesyłką do domu jakieś 6 zł. Czy jest to dobra opcja dla osób które maja drożyznę w mieście i nie chce im się ruszać tyłka z fotela ?
  • 1358 / 23 / 0
Tak, 37 paczek thiocodinu kupiłem ostatnio za 5,27 na cefarmu stronie i nie było problemu, allegro bym odradzał, tylko wybierał apteki.

Przenieście do knajpy to, następny temat niepotrzebny...
Ostatnio zmieniony 13 października 2013 przez Ever, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 77 / 2 / 0
czemu allegro nie?
  • 625 / 28 / 0
ja kupilem z i-apteki i bardzo spoko, nastepnego dnia kurier przynosi zapakowana paczke pelną antka, tbw na cene ważne że nie muszę zapierdalać od apteki do apteki i znosić te krzywe spojrzenia i pouczenia o potencjale uzalezniającym
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2013 przez januszgarlacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 742 / 9 / 0
A jest jakieś miejsce gdzie da radę zamówić chociaż 25+ antków po cenie, takie żeby z kosztami było mniej niż 7.5 zł?
  • 149 / / 0
Apteka:alleki
Substancja:thio
Ilość zamowiona ;4 paczki
Cena:5.35
Refleksja:problem przy wydaniu,pani ztwierdzila ze moze wydać tylko 2 paczki mimo zamówionych na jednym zamówieniu 4.gdy zapytałem czy moge je poprostu kupic od reki (takjakbym nie zamawiał),pani stwierdzila ze jedyna opcja jest zamówienie kolejnych 2 opakowanich.Nonsens
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 78 / / 0
witam, odwiedziłem dziś 3 apteki w centrum 0.5 mln miasta w Polsce z zamiarem kupna 30 paczek Antidolu i zdziwiło mnie, że nie miałem z tym najmniejszego problemu. Panie ładnie pakowały pudełeczka i dziękowały za zakupy :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.